Вашият хороскоп за месец Февруари 2023-та година

Ключът към пълното възползване от благосклонноста на звездите на февруарското небе е даването на приоритет на удоволствието и храненето.

Това е най-краткият месец в годината и несъмнено по-тих в астрологично отношение месец, което винаги е добре дошло. За да се възползвате най-пълно от възможностите, които звездите ви дават през Февруари дайте приоритет на удоволствята и вкусната храна. Каквото и да правите, не забравяйте да съсредоточите намерението си върху това да се почувствате по-свежи и отпочинали и да търсите радостта колкото можете повече. Всичко друго може да почака.

Запомнящи се дати за февруари:

  • 5 февруари: Пълнолуние на 16° в Лъв
  • 11 февруари: Меркурий влиза във Водолей
  • 18 февруари: Слънцето влиза в Риби
  • 19 февруари: Новолуние на 1° Риби, Венера влиза в Овен

Силно ви препоръчвам да прочетете хороскопите за вашия асцендент. Ако не знаете вашия изгряващ знак, можете да прочетете статията Как да изчисля асцендента си и да разберете повече за вашия слънчев знак (роден през деня) и/или лунен знак (роден през нощта) и да го изчислите.  За да разберете това, въведете вашата рождена дата, местоположение и точен час на раждане в астрологичното приложение, което е посочено там.

жена, която държи преливаща кана с вода над главата си, представлява астрологичен знак Водолей

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Водолей

20 януари-18 февруари

Поддържането на доброто хранене и набирането на нови ресурси е темата този месец. Какъв е смисълът да придобиваме материални блага, ако не заради радостта, която носят? Като типични Водолеи може би рядко мислите по този начин, така ли е? През февруари се ухажвайте, като задоволявате желанията си повече от нуждите си. Тъй като вашите взаимоотношения преминават през своята навременна метаморфоза, този месец е добър за романтични връзки.

2018 хороскоп риби

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Риби

19 февруари-20 март

Работихте много, скъпи Риби. Вие несъмнено заслужавате да се поглезите. Пейте весели песни, обтрийте тялото си с изискани масла, пирувайте с вкусна храна, оформяйте косата си до небесата, украсявайте врата си с бижута и движете тялото си по начини, които генерират щастие. Февруари е месецът, в който трябва да изразите благодарност към тялото си, че ви поддържа живи. Обичайте се.

2018 хороскоп овен

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Овен

21 март-19 април

Преминете през този месец леко и сдържано и устоявайте на желанието да претоварите календара си с работни и социални ангажименти. Потопете се в настроението си, доколкото можете. Обикновено искате да се наведете и да се вгледате в себе си около средата на месеца по това време на годината. Ще бъдете в настроение за малко отшелнически времена и ако сте били особено изтощени, приемете този месец като начин за възстановяване и почивка. Не прекалявайте. Поддържайте графика си свободен като птица.

2018 хороскоп Телец

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Телец

20 април-20 май

Време е да се облечете шикозно и да обуете парти обувките. Били сте силно съсредоточени върху това да поддържате живота си по правилния път и може би сте били погълнати от твърде много отговорности. Дайте си малко разрешение да се отпуснете, като прекарате качествено време с хората си. Насладете се на компанията на хората, които харесвате, на които се възхищавате и за които се грижите. Излезте от удобната си черупка. Вдъхновете се от вашите взаимоотношения.

2018 хороскоп близнаци

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Близнаци

21 май-21 юни

Време е да блеснете, скъпи Близнаци. Хванете живота за рогата и се възползвайте от блясъка, блещукащ навсякъде по вас. Това е месецът, в който да направите своя удар, ще преследвате възможности, ще заемете място и ще бъдете лидер на живота си. Не се срамувайте. Признайте своите таланти, трудно спечелени умения и секси увереност и компетентност. Хората около вас са склонни да ви забелязват и да бъдат магнетизирани от вашето присъствие.

2018 хороскоп рак

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Рак

22 юни-22 юли

Пътувайте надлъж и наши или чрез вашето въображение. И двата начина са страхотни. Изгубете се в истории и непознати преживявания. Отидете на кратко пътуване или се пототете в работно уединение или пък си направете хубава ваканция за да получите максимално удоволствие. Ако това не е възможно, можете да се впуснете в ново изкуство или контакти с интересни хора, защото имате нужда от вдъхновение. Бъдете креативни с начина, по който искате да излезете от ежедневието си.

2018 хороскоп лъв

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Лъв

23 юли- 22 август

Един от страхотните ви дарби е способността ви да усъвършенствате талантите на някой друг. Това може да се разшири до подкрепа на другите да придобият по-значим авторитет с работата си. Голяма част от това произтича от връзката ви с безсрамното притежаване на вашата вродена компетентност, превъзходство и майсторство на вашия занаят. Нека това ви донесе достойни сътрудници и приятелства, където да вървите спираловидно нагоре към безпрецедентен растеж. Вие заслужавате най-доброто.

2018 хороскоп дева

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Дева

23 август – 22 септември

Кога за последен път се влюби? Имайте предвид, че влюбването може да бъде динамично привличане от емоции, които можете да изпитате към даден човек, разбира се, но можете да се влюбите и във визуално привлекателна чиния с десерт, в онова сладко кученце, на което сте се натъкнали на разходка до работа, чаша идеално горещ чай, шумът на дъжда, който удря прозореца на спалнята ви, или приятен спомен. Без значение колко е мимолетен или всепоглъщащ, позволете си да се влюбите повече, скъпа Дева. Да бъдеш лесно влюбен не е глупаво – това те държи поразително жив.

2018 хороскоп везни

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Везни

23 септември – 22 октомври

Някои от празничните и забавни моменти започват да ви омръзват и сте готови да се съсредоточите върху нещо друго. Февруари е страхотно време да се справите с някои от последствията от удоволствията, като настроите здравето си към повече баланс. Насочете вниманието си към обикновените задължения и работни проекти, за да се заземите отново. Създайте дневна рутина, която е приятна, за да можете да структурирате дните си с цел и лекота.

2018 хороскоп скорпион

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Скорпион

23 октомври – 21 ноември

Във ваш интерес е да отделите месеца с възможно най-много време за игра, творческа радост и романтика. Ходете на срещи, излизайте да гледате музика на живо, рисувайте с маслени бои, прекарвайте време с котенца – всичко, което ви дава онова безгрижно усещане, което е трудно да се намери в наши дни. Ако сте били особено мрачни и сериозни по отношение на важни житейски ситуации, още по-лошо е, че го балансирате с известна лекомисленост.

жена, която държи лък и стрела, представлява астрологичен знак Стрелец

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Стрелец

22 ноември – 21 декември

Докато високите залози и дългосрочните проекти приключват, вие ще сте в настроение за гнездо. Отделете този месец, за да се възстановите и възстановите от твърде много екстровертност. Създайте сърдечни ежедневни процедури, които поддържат цялостното ви физическо, умствено, емоционално и духовно здраве. Разкрасете вашето пространство, променете цвета на тъканите си, купете цветя само защото и почистете дълбоко дома си. Поемете дълбоко въздух и просто си починете.

жена с рога представлява астрологичен символ на козирога

Илюстрация, Кики Люнг.

Зодия Козирог

22 декември- 19 януари

Февруари е за учене и спокойствие. Запознайте се с нови хора във вашия квартал, вземете нов курс или хоби и пътувайте до нови места във вашия район, където никога не сте били. Вероятно ще се почувствате психически ободрени от нова информация, гледки и вкусове. Това е страхотно време да се изгубите в ученето или просто да се насладите на красотата на ежедневието си. Ако ежедневието ви е доста напрегнато, направете си задача да решавате проблеми и да отстранявате неизправности, за да можете да установите рутинни процедури, които ще ви поддържат здрави и щастливи.

Моля, харесайте и споделете статията, ако я намирате за интересна.

Използвайте бутоните, които виждате най-долу. Споделянето става много лесно и отнема само секунда.

Благодарим Ви!!!
Натиснете ТУК за да затворите този прозорец
Share via