Вчера Милен Цветков е станал жертва на болното в народа, утре може тази жертва да е всеки един от нас!

Ревем, че няма закони, но когато другите ги нарушават. Когато ние ги нарушаваме всичко е ОК!

Това, което се е случило с Милен Цветков си е убийство!

От някой, който си мисли, че е недосегаем. Както и тези, които излизайки от София се мислят за недосегаеми от COVID-19. Ние всички сме недосегаеми. Лъжем, изневеряваме, крадем, не казваме извинявай когато обидим някого. Ние сме недосегаеми!

“Какво ми пука за другите” си е казало сигурно 22-годишното момче, качвайки се на колата си… след което е убило Милен Цветков!

Знаете ли защо го правим? От страх! Страх, да си признаем, че сме Досегаеми! И коронавирус ни лови, дрогата – и тя ни хваща! Но нали трябва да си го признаем. А от къде то*ки у Бай Ганьо да си признае, че е просто човек. Той горкият, целият е изтъкан от дълбоки комплекси, които вижда у всички други, но не и у себе си!

Искрено се надявам, който трябва да се самосезира или каквото там трябва да направи и да има активни присъди. Надявам се и родителите на това момче най-накрая да го Видят! Щото никой не прави такива неща, ако е обичан!

Хайде, гледайте си децата, работете съвестно, спазвайте законите и всички ние ще сме добре. Защото вчера Милен е станал жертва на болното в народа, утре може тази жертва да е всеки един от нас!

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: