Месечен хороскоп за Рак – Юли 2020

От първия ден на лятото и месеца на рака (20 юни), има непрекъснато действие за вас, Раци. Всичко започна с лятното слънцестоене и слънчевото затъмнение във вашия знак – събитие, което не се е случило от юни 2001 г. Ако се отворите към живота и тръгнете по нов път, този изблик на слънчевата енергия обяснява защо ще го направите. И със Слънцето във вашия знак до 22 юли, не показвате признаци на забавяне. Стегнете се и се подгответе за повече промени – към вашите лични цели, кариера и вашите взаимоотношения! Всички основни области на живота ви ще бъдат повлияни от планетарните действия сега.

С по-голямата част от планетите, струпани в три от динамичните кардинални признаци на Рак, Козирог и Овен, юлският балансиращ акт може да се превърне в стресов на моменти. Помислете за философското (Кой съм аз – за себе си, за хората, които обичам и за широкия свят?), Както и за светските (Къде влагам енергията си и какво получавам в замяна на това?).

Ако не сте в баланс, коригирайте ситуациите според нуждите ви. Прекарвате прекалено много време сами? Обърнете на близките ви хора повече внимание. И обратното: Ако давате най-доброто от себе си на всички останали, докато пренебрегвате себе си, може да се почувствате длъжни да се свържете отново със собствените си страсти и природни ритми.

Чувствате се неразбрани? Меркурий, планетата на комуникацията и технологиите, е ретрограден в Рак от 18 юни до 12 юли. Преминаването на вашата точка може да бъде двойно по-трудно, когато планетата на пратеника се върне през вашия знак. Архивирайте своите данни и устройства, за да избегнете смущения. Проверете двукратно всичко, преди да натиснете „изпрати“ или „публикуване“. И ако е възможно, изчакайте след този цикъл, за да дебютирате някоя от големите си идеи и планове.

Междувременно три планети (Юпитер, Сатурн и Плутон) и лунното затъмнение ще се движат през Козирог, знакът, който управлява седмия ви дом на партньорства. Това поставя тежък акцент върху състоянието на вашите взаимоотношения през целия месец. Експанзивният Юпитер и трансформационният Плутон пътуват близо един до друг (https://astrostyle.com/plagues-pandemics-jupiter-pluto-conjunctions-in-history-what-astrology-knows/) тук, осветявайки динамиката, която може да е скрита. След точната им среща на 30 юни, бихте могли да имате важни моменти за ролята, която играете във вашите отношения. Пригответе се: Ще видите къде сте изоставили собствения си автентичен глас, търгувайки с него за „сигурност“ на одобрение или партньорство.

Бихте могли да имате мощен поглед върху начина, по който общувате с хората, споделяте отговорности и се справяте с контрола. Предпочитате ли да дерижирате ситуациите или живеете според чужди условия и стандарти? На 1 юли структурираният Сатурн отстъпва от Водолея и влиза в Козирог за последна обиколка, оставайки до 17 декември. След това той няма да се върне до 2047 г., така че използвайте остатъка от годината, за да балансирате вашите взаимоотношения. Може да направите крачка назад от няколко взаимоотношения или да се потрудите, за да засилите връзката. Време ли е да се освободите от няколко обвързващи задължения… или дори да разделяте пътища мирно?

Романтиката се рестартира с астроблизнаците.
Това може да стане кристално ясно на 4-5 юли, когато лунното затъмнение на Козирог (пълнолуние) преминава през тази зона на динамични дуети. Опитвате се да постигнете правилния баланс между „аз“ и „ние“ от юли 2018 г., когато започна поредица от затъмнения по оста Рак / Козирог, пренареждайки вашето отношение към себе си и другите. Това е големият финал в тази поредица на затъмнения, което може да доведе до сериозно партньорство до решаващ момент.

По средата на месеца можете да почувствате най-интензивното привличане между „аз“ и „ние“, тъй като Слънцето (във вашия знак) формира своите противоречия веднъж годишно срещу Юпитер и Плутон (в домът на връзките). Слънцето-Юпитер на 14 юли може да предизвика битки на егото, с които всеки човек се убеждава, че е прав и твърдо стоящ в своят живот.

Но не се впускайте в ярост, в която четете хората и действате първосигнално, Раци. Вие също сте отговорни за настройването на тези ситуации. Нормално е да изпитвате гняв, когато за пръв път осъзнаете това, но това може да бъде по-добре обработено с неутрална трета страна (може би терапевт) и във вашия дневник. Разяснете какво точно искате, след което активно се занимавайте с създаването на това във всичките ви взаимоотношения.

На 20 юли ще можете да направите положителна крачка към вашите цели и желания. През този ден рядко показващо се новолуние пристига в Рак, като ехото на слънчевото затъмнение (новолуние) на 21 юни, преминало през същия този знак.

Новолунията във вашия знак действат като лична нова година, натискайки бутона за нулиране на вашите планове и лични страсти. Ако сте се колебаели в коя посока да поемете или се колебаете да се ангажирате с плановете, ще имате нужната яснота. Време ли е да започнем нова глава в живота? Днешното новолуние може да отбележи първите ви стъпки. Тъй като Меркурий вече не е ретрограден, космическият ви компас трябва да направи по-точен курс.

Сатурн ще се противопостави на това новолуние, което показва необходимост от по-твърди граници с други хора. Някой, който е близо до вас, може да не ви окаже подкрепа и това може да доведе до болезнено осъзнаване. Може да бъдете принудени да вземете трудно решение. Но трябва ли да правите компромиси, за да направите някой друг щастлив? Не се препоръчва да е така. Възможно е да се посрещнат нуждите на всеки, но ще са необходими трудни разговори и преговори. Напомняне: Не бяхте поставени на тази земя, за да се грижите за емоциите на други хора, особено не за сметка на вашите мечти.

Стъпвате здраво на земята, като започнете от 22 юли, когато Слънцето се измести в Лъв за месец и влиза във вторият ви дом на работа, рутина и пари. Трудно е да се намери стабилност през 2020 г. с всички промени и катаклизми. Не, можете да започнете да изграждате идеите си, като предприемате осезаеми стъпки на действие към целите си. Връщането към някои ежедневни практики като йога, бягане или медитация може да помогне много, за да сте в центъра си. Отделяйте по няколко минути всеки ден, без значение колко сте заети.

Моля, харесайте и споделете статията, ако я намирате за интересна.

Благодарим Ви!!!
Натиснете ТУК за да затворите този прозорец
Share via