Хороскоп за всички зодии 22.11.2022г.

Близнаци

Трябват двама за танго! Докато фокусиращото Слънце се издига в Стрелец, то ще повлияе на вашите партньорски взаимоотношения днес. Близнаците са призовани да осветят прожекторите върху важни взаимоотношения един към друг до 21 декември. Ще бъдете приятно изненадани от резултатите, когато посветите цялото си внимание на вашия партньор през следващия месец. Ако не сте обвързан и търсите любов, опитайте нов подход, като например да изследвате каква роля играете обикновено, когато опознавате някой нов. Ако обикновено залагате на чара си, вижте какво се случва, когато задавате отворени въпроси на срещи, слушайте внимателно отговорите и поискайте последващи действия. Вашето романтично IQ може да се подобри експоненциално.

Телец

Вероятно ще предпочетете бавно изгаряне, а не бързо цвърчене и кипене през следващите четири седмици, докато жизненото Слънце блести през Стрелец и огрява вашия интимен осми дом. Разбира се, гореща връзка със среща в Tinder може да бъде забавна, но няма да задоволи жаждата ви за близост между днешния ден и 21-ви декември. Ще бъдете по-развълнувани от връзки на ниво сродна душа и сурова емоционална автентичност. Телците биха могли да укрепят връзката си, като бъдат достатъчно уязвими, за да споделят интензивни чувства – да не говорим за еротични моменти, които биха накарали един моряк да се изчерви.

Овен

От днес животворното Слънце ще направи своя годишен месечен преход през вашия неспокоен, експанзивен девети дом. Когато получите желание да избягате от града, просто го направете! Дори еднодневните екскурзии и бягствата през уикенда могат да доведат до отварящи очите ви преживявания. Ако вашата кариера или хоби може потенциално да ви заведе до отдалечени места, нека изследванията започнат! Създайте си списък с вашите мечтани дестинации. Или говорете с по-високостоящи за желанието си да пътувате повече по работа за компанията си през следващия месец.

Риби

Голямото повишение е наблизо, ако сте готови да работите за него, Риби. Днес Слънцето преминава в Стрелец, активирайки вашия десети дом на амбицията до 21-ви декември. Ако трябва да закъснеете за няколко партита, защото стоите до късно в офиса, това няма да изглежда като такава жертва, когато най-накрая прекарате голям и важен проект през финалната линия. И не забравяйте: празничните празници са първокласно място за лов за професионални контакти. Поставете ударението върху „офиса“ с вашите тоалети от офис до вечер!

Водолей

Вашите приятели са целия ви свят. Водолея, заедно с лъчезарното Слънце, което се насочва към Стрелец и захранва вашия колективен единадесети дом днес, има идеалното извинение да ги направите свой приоритет номер едно. От днес до 21-ви декември отделете много внимание на екипа си и се насладете на приятелството в груповите срещи. Сътрудничеството ще бъде много ползотворно през следващия месец и може да доведе до печалба, ако обедините усилията си с правилните играчи. Тъй като тази къща също управлява технологиите и филантропията, всяко начинание, което съчетава тези две, непременно ще бъде голям успех. Увеличете активността си в социалните медии!

Везни

Няма шанс да се скриете, след като днес лъчезарното Слънце навлезе в Стрелец и общителния ви трети дом. Между сега и 21-ви декември ще бъдете изключително общителни, което говори много за вашия знак като един суперконектор! Облечете парти дрехите си, излезте и се смесете с хората. Няма да е необходимо да ходите далеч, за да откриете действието, тъй като вашият квартал е сцената, която ще ви донесе удоволствия по време на този слънчев цикъл. Отидете в горещите точки и домашните партита, които ви харесват, и не се изненадвайте, ако попаднете на хора, които ви вълнуват. Все пак бъдете въоръжени и с вашите визитки за да не изпуснете добри бизнес възможности.

Козирог

С навлизането на Слънцето в Стрелец и вашия спокоен дванадесети дом днес ще има добрата възможност за почивка и един месец зимен сън. Вашата слънчева година наближава своя край. Настройте се спрямо нуждите си и се отдръпнете от света, за да презаредите батериите си. Премахнете незадължителните планове от календара си и поставете твърди граници пред хората, които ви изморяват. Между сега и 21 декември, си поспивайте или си създайте навик да подремвате в натоварените дни. И не забравяйте да стоите далеч от екраните поне един час преди изгасване на светлините!

Дева

Бавно, Деви. След като яркото Слънце се потопи в Стрелец и вашия уютен четвърти дом днес, ще бъдете в настроение за почивка до 21 декември. „Няма място като дома“ ще бъде вашата мантра през следващите четири седмици, докато се наслаждавате на този годишен период на понижаване на предавките и концентриране върху семейството, комфорта и вътрешното ви светилище. На някои от вас ще им се прииска да сложат вече украсите и да бъдат домакини на тесен кръг от приятели или на весела банда веселяци. Този слънчев скок може да превърне Chateau Virgo в Grand Central Station!

Стрелец

Ако сте чувствали нужда да оживите ежедневието си, не чакайте повече, Стрелци! Днес енергизиращото Слънце се издига във вашия знак и захранва първия ви дом на идентичност до 21 декември. Можете да изберете цялостно лична преоткриване или просто да се откажете от багажа, който ви тежи и ви пречи да летите високо. След като изхвърлите старото, ще имате достатъчно място за всичко свежо, което ви вълнува. Изчистете блокираната енергия в дома си и след това задвижете колелата! През следващите четири седмици си дайте разрешение да преследвате хората и нещата, които ви харесват. Светът ще е ваш по време на рожденния ви ден!

Лъв

Най-накрая е вашия ред да попаднете в светлината на прожекторите! Тъй като вашият космически капитан, гордото Слънце, преминава в Стрелец днес, то продължава да активира вашия бляскав, любовен пети дом до 21-ви декември. И това се оказва домът, свързан с вашия знак за започване на шоуто. Главите ще се въртят всеки път, когато влезете в стаята, така че си струва да се запитате как искате да извлечете максимума от своя звезден ход. Може да преследвате романтика, да се гмурнете в творческо начинание или да напълните календара си със социални планове. Каквото и да правите, сърцето ви със сигурност ще бъде в него!

Скорпион

Слънцето излиза от Скорпион днес и се насочва към Стрелец и вашия фискален втори дом до 21 декември. През последните четири седмици бяхте в движение и се надяваме, че сте проследили всички брилянтни идеи, които сте измислили по време на сезона на рождения си ден. През следващия месец можете да ги пресеете и да претеглите стойността им от прагматична гледна точка. Разбира се, няколко може да се окажат абсурдни. Но някои ще донесат много пари в банката! Продължете да копаете, докато намерите заровеното съкровище.

Рак

Докато Слънцето преминава през Стрелец и вашия целебен шести дом до 21 декември, вие сте запалени да вървите по правата и тясна пътека – с велосипеда си или просто за да се поразходите. Но на празничните пиршества е трудно да се устои, а Раците обичат кулинарните удобства. Стремете се към здравословна средна позиция, включвайки се в кратки тренировки, когато можете, и яжте нещо питателно и засищащо преди вечерите. Винаги сте заети на работа през този сезон и можете да намалите стреса, като подобрите управлението на времето си. Преди да излизате всяка вечер, си нахвърляйте бърз план, който ще ви подготви за успех на следващия ден.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: