Хороскоп за март 2023 г.: Късметлийските зодии, които ще получат финансов тласък

Пригответе се за един магически март 2023 г., тъй като някои от зодиите ще преживеят истински вълшебни моменти, когато става въпрос за техните финанси. Кои са късметлиите, ще попитате? Нека в началото да разгледаме по-подробно кои зодии могат да очакват късмет и какъв вид късмет могат да очакват.

Дева

През март 2023 г. Девите могат да очакват изключителен период на разцвет както във финансовото, така и в емоционалното си състояние. Това благоприятно време ще им донесе чувство на изобилие и удовлетворение, различно от всичко, което са изпитвали от известно време. Време е да грабнете момента и да се възползвате максимално от този благоприятен период. Сърдечните въпроси също ще имат положителен обрат, тъй като те може да намерят специален човек, който желае по-дълбока и по-сложна връзка с тях. За да се възползвате напълно от тази възможност, отвореният ум и сърце са от съществено значение.

Близнаци

Близнаци, пригответе се за сезон на финансов просперитет, в който парите няма да са проблем. Вселената е подготвила много изобилие за вас. Освен това любовта витае във въздуха и може да откриете, че някой специален човек ви чака точно зад ъгъла и е готов да ви изненада по неочаквани начини.

Рак

Раци, време е да прегърнете възможностите, които ви се откриват, и да не позволявате на финансовите проблеми да попречат на напредъка ви. Доверете се на звездите, тъй като те ви очакват много успешни моменти през предстоящия април. Не се тревожете за потенциални финансови неуспехи, тъй като вместо това имате потенциал за големи печалби. Бъдете отворени, бъдете позитивни и наблюдавайте как Вселената работи във ваша полза.

Риби

Според хороскопа за март 2023 година Рибите са една от щастливите зодии през март. Родените под този знак ще имат блажен месец и парите няма да ги вълнуват. Финансови печалби и неочаквани печалби могат да им дойдат, което ще им помогне да се чувстват сигурни и спокойни през целия месец.

Ето шест числа, които астролозите смятат, че ще бъдат изключително щастливи за вас през март 2023 г .: 8, 14, 23, 29, 37 и 42!

  • 8 – Това число се свързва с изобилие, просперитет и успех. Това е страхотно число, което трябва да имате предвид, когато вземате финансови решения.
  • 14 – Известен с връзката си с позитивността и растежа, 14 е отличен избор за тези, които търсят лично или професионално развитие.
  • 23 – Силно число, представляващо ново и ново начало, 23 е отличен избор за всеки, който иска да направи значителна промяна.
  • 29 – Това число е свързано с духовното израстване и интуицията. Това е отличен избор за тези, които искат да задълбочат разбирането си за себе си и света около тях.
  • 37 – Известно с връзката си с късмет и късмет, 37 е число, което трябва да запомните за тези, които искат да рискуват и да преследват мечтите си.
  • 42 – Числото 42 се свързва с постижение и успех във всички области на живота. Имайте предвид това число, когато си поставяте цели и работите към мечтите си.

ОВЕН (20 март – 19 април)

Уау, март показва ГОЛЯМ фокус върху пожънаването на наградите за работата, която сте положили през 2023 г.! Въпреки че това ще бъде много положителен момент в повечето случаи, за някои от вас, които не успяха да се справят или не се вложиха на 100%, може да усетите ефекта сега. Развитието около 2 март вероятно ще включва разгорещени дискусии между вас и приятел, в рамките на група или с детето на друг човек.

ТЕЛЕЦ (19 април – 20 май)

С такъв силен акцент върху въпросите на кариерата, един от родителите ви и/или дейности извън дома ви, може да ви е трудно да разберете върху какво да се съсредоточите! Индикациите около вас подсказват, че може да се наложи да избягвате да вземате решения, докато не станете съвсем наясно с фактите, особено около 5 март, когато тези области от живота ви може да са малко „мъгливи“… изчакайте, докато се изясни, преди да предприемете ход. 19-ти изглежда по-добре, за да видите нещата такива, каквито са.

БЛИЗНАЦИ (20 май – 21 юни)

Енергиите около вас през този месец подчертават много области от живота ви… но бих искал да се съсредоточа върху връзка, която наскоро се появи в живота ви или развитие, включващо приятел, група, към която принадлежите, и/или детето на друг човек (особено партньорът на едно от вашите деца). Индикациите около вас този месец подсказват, че след 7 март нещо относно тези хора или ситуации, свързани с тях, ще регресира, връщайки ви обратно към предишна ситуация/състояние.

РАК (21 юни – 22 юли)

С толкова много енергии, които в момента засягат „скрити“ проблеми и съвместни финанси, вероятно можете да очаквате много да се случват с тези въпроси. Важно е около 8-и да се придържате към фактите, вместо да позволявате на страховете и въображението ви да надделеят, когато имате работа с друг човек. Това се отнася и за интимност, тайни, инвестиции, издръжка на деца и/или дългове.

ЛЪВ (22 юли – 22 август)

Според хороскопа за март 2023 г. връзките са с много силен акцент този месец, Лъв, предполага, че другите хора ще играят много по-голяма роля в живота ви от обикновено. За някои от вас това ще бъде страхотна новина, но за други може да откриете, че тези други хора имат твърде много дума за това накъде върви животът ви. Енергиите, които виждам около вас този месец, предполагат, че имате възможност да задълбочите връзките си с други хора, стига да можете да правите компромиси с тях (особено около 9-ти).

ДЕВА (22 август – 22 септември)

Промяна в енергията в началото на месеца предполага, че можете да очаквате темпото на живота ви да бъде все още много забързано, но по-управляемо, отколкото е било за около два месеца! Промените, които изпитвате сега, е по-вероятно лесно да се интегрират в живота ви. Новините, кратките пътувания, връзката, която споделяте с брат или сестра и ученето, се очаква да бъдат важни от 9 март нататък.

ВЕЗНИ (22 септември – 23 октомври)

Въпреки че продължава да има голям фокус върху проблемите около деца, други близки и/или любовна връзка, част от това вече ще е отслабнало, като фокусът ви ще се измести малко повече към изпълнение на вашите задължения и задължения на работа и към другите . Развитие около 13 март вероятно ще бъде изненадващо или необичайно на работа или там, където прекарвате по-голямата част от времето си и ще се нуждаете от гъвкав подход, за да се възползвате максимално от него.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)

Част от „горещината“ ще напусне домашната ви сцена след 15 март, поставяйки ви в по-добра позиция да стабилизирате личния си живот, семейни въпроси и/или имотни проблеми. През втората половина на месеца любовният ви живот се разгорещява: самотните Скорпиони вероятно ще бъдат по-отворени към любовта в живота си, докато привързаните могат да очакват с нетърпение малко да подправят нещата. Децата вероятно ще се нуждаят от повече внимание.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември – 21 декември)

Енергиите около вас през този месец подчертават скорошните, неочаквани събития в работата и у дома, които изискват много гъвкав подход, за да ги стабилизирате. Ситуация, която възниква около 19 март, вероятно ще акцентира върху тези въпроси, тъй като ще трябва да вземете трудно решение, включващо тези области от живота ви: въпреки че може да е трудно да вземете решение, то ще ви помогне да достигнете до повратна точка .

КОЗИРОГ (21 декември – 21 януари)

Според хороскопа за март 2023 г. натовареното темпо, което изпитвате, изглежда, че ще продължи до 20-ти, когато промяната в енергиите предполага, че фокусът ви ще се насочи към вашето семейство, лични въпроси и проблеми около имота. След това също изглежда, че нуждата ви от уединение ще бъде по-силна от обикновено, което прави това подходящ момент за избягване на ненужни ангажименти извън дома ви.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)

Със сигурност има много случващи се неща за вас този месец, като продължение на натоварените енергии, които бяха около миналия месец! Индикациите около вас сега силно подсказват, че ще сте заети с организирането на вашите финанси и други въпроси, които допринасят за чувството ви за сигурност. Може да се наложи да бъдете гъвкави, когато се занимавате с тези въпроси, защото около 22 март вероятно ще ви сполети неочаквана ситуация или новина.

РИБИ (19 февруари – 20 март)

Тъй като вашият рожден ден е през предстоящия месец, съвсем естествено е да сте много по-заети от обикновено. Нещата трябва да започнат да се утаяват поне малко след 20 март, когато промяната в енергията означава, че фокусът ви ще се насочи към вашите финанси и проблемите около сигурността, които вероятно ще се нуждаят от вашето внимание след това. Като част от този фокус развитието около 24-ти вероятно ще бъде много интензивно, но ще ви помогне да достигнете финансова повратна точка.

Моля, харесайте и споделете статията, ако я намирате за интересна.

Използвайте бутоните за споделяне отдолу. Това ще ви отнеме само секунда.
Благодарим Ви!!!
х