10 неща които трябва да знаете за новият магазин на Виктория Бекъм

10 неща които трябва да знаете за новият магазин на Виктория Бекъм | Диана

Световноизвестната дизайнерка отвори магазин в Мейфеър. Магазина е с полирани бетонни стълби, специфичен собствен аромат и евентуално – с Дейвид работещ като портиер.

1) Интериорът на магазина е дело на Фаршид Мусави, една от най-успешните архитекти в днешно време. Мусави е отговорна за главната идея и инфраструктурата на Лондонския Олимпийски парк. Ако искат да разберете повече за нейният остър, модерен и изчистен естетически стил можете да разгледате Музеят на съвременното изкуство в Кливланд, Охайо. Също така, тя е много обаятелна и носи тринайсет сантиметрови токчета на работни срещи.

2) Магазинът има своя специфичен аромат. Свещите на Diptyque – Feu de Bois, ако трябва да сме по-точни.

3) Запознайте се с съседите! На взривоопасната отсрещна страна се намира пазарът на Дувър Стрийт, а няколко врати по-надолу Клубът на Изкуството. Също така е много удобна точка за бързо пазаруване от Ив Сен Лоран и Кристофър Кейн.

4) Във ВИП зоната за пазаруване има творби от известния творец Деймиън Хърст.

5) Шкафовете се американски и всички са направени от орех. Виктория описва това като “скъпо, много скъпо”, като ние подозираме че нейната представа за скъпо е малко по-различна от тази на обикновените хора.

6) Ана Уинтур е посетила магазина преди неговото отваряне.

7) Най-главното нещо в магазина е внушително полирано бетонно стълбище. Така че може би не трябва да носите твърде високи и неудобни токчета освен ако не искате да рискувате да паднете пред Виктория Бекъм, Ана или други подобни.

8) Любимото нещо на Викотория Бекъм в магазина е тъмното зелено стъкло с цвят на черупка на бръмбар в пробната.

9) Дори мега звездите имат строителни проблеми. Две вечери преди отварянето на магазина, Виктория Бекъм пристига за вечерната си визита, за да разбере че работниците все още завършват някои строителни неща, “целите дрехи бяха в прах. Те не бяха предпазили дрехите! Можете ли да си представите?”

10)  Виктория каза, че Дейвид може да бъде видян в магазина работещ като портиер. Всеки читател, който ни изпрати снимка на Дейвид, който наистина работи това печели награда!

Моля, харесайте и споделете статията, ако я намирате за интересна.

Използвайте бутоните за споделяне отдолу. Това ще ви отнеме само секунда.
Благодарим Ви!!!
х