ЖЕНА ДЕВА – СЪВЪРШЕНА КОМБИНАЦИЯ ОТ УМ И КРАСОТА

Това, което повечето хора не знаят е, че Деви са секси библиотекарите от зодиака. Те крият страст, високо либидо и любов към секса зад сериозното си и скромно поведение!

Жената Дева има прекрасни организационни умения, да не говорим за силно развитата й специална работна етика – всичко това гарантира, че светът ще може да я види в действие, като използва всичките си блясъци и таланти.

Това са жените, които правят нещата – те не просто говорят. Дева се управлява от Меркурий, което създава страстно интелектуален ум и дълбоко творческо направление. Като земни знаци, обаче, тези дами наистина блестят, когато създават нещо осезаемо от вдъхновението си.

Момичетата Дева могат да изглеждат срамежливи, но внимавайте – именно те са тези, които трябва да гледате, когато става въпрос за големия бизнес и изкуствата, и те са особено умели, когато става въпрос за комбиниране на двете. Може да разчитате на една жена Дева да доведе до край няколко начинания наведнъж. Тя умело съчетава отдадените си приятелства, безупречния си вкус и процъфтяващ си бизнес, Девата не е такава, която да остави нещата да се объркат или да пренебрегне някое от тях.

Как го прави, може да попитате? Нейният дневник е с цветен код, със сладки малки стикери, обозначаващи нейните срещи с лекари, козметик, фризьор, дните, в които тя може да работи с личен треньор и задължително времето, в което може да се отпусне и релаксира. (Да, почивката е нещо, което също планира!)

ЖЕНАТА ДЕВА: ЛЮБОВ И СЕКС

Любовта на жената на Дева е поезия в движение, портрет в цялост. Когато този дълбоко романтичен земен знак ви даде сърцето си, тя иска любовта да бъде вечна. Трудно е за нея да играе съвременната игра за запознанства, тъй като небрежните флиртове или леглото за една нощ не пасват добре с тази склонност на средновековната девойка любов към рицарството.

Дългосрочните връзки, съпроводени с много любовни писма и нежно увити прецизно подбрани сантиментални подаръци, са типични за тази жена, която може да предпочете да посвети останалата част от енергията на кариерата си. В дългосрочен план, обаче, Девата иска приятелят си вкъщи, до нея, където може да им е уютно заедно и да са си самодостатъчни – идеално свити в удобни столове да четат. Съвместими ли сте с Дева?

Девата обикновено е доста придирчива, когато става въпрос за избор на любовник. Но дали някой е достатъчно съвършен за жената Дева? Понякога тези проницателни, интелектуални жени ще обърнат нещата на 180 градуса и ще се влюбят в някой наистина изненадващ, неочакван мъж, с привидно противоположен характер на нейния – груб пънкар или мускулест батка.

Изключително лоялна и честна по душа, една Дева ще стои винаги до вас – и тя ще очаква от вас да направите същото и за нея.

ЖЕНАТА ДЕВА: ДОМАШЕН ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВО

Домът на жената на Дева е благословено място, свещено пространство, изпълнено с красота и светлина. Тази придирчива дама живее от максимата „място за всичко и всичко на своето място“, и тя е уверена, че макар и да обича великолепните малки бижута и предмети на изкуството, нещата никога не са претрупани или не на място. Всичко е подбрано с поглед към детайла. След като Дева е избрала тема (като точки, много лавандула, или арт деко), тя ще премине навсякъде в жилището с нея – ще отнесе своите декоративни черти до най-високото ниво на изкуство.

Нейните буркани за подправки са отлично обозначени. Нейният гардероб е истинско чудо. Девиците ненавиждат бъркотиите. Жената Дева често ще се окаже обременена с лъвския дял от домакинската работа и ще я върши сама, защото не може да стои встрани и да се остави някои да я отмени.

Не се осмелявайте да реорганизирате книжните лавици, или да сложите нещата обратно някъде другаде, освен там, където сте ги намерили. Девите виждат своя дом и имущество като продължение на себе си – ако се отнасяте с неуважение към подребната или вещите, то тя ще го приеме твърде лично.

Като родител майката Дева е блестяща – старателно се грижи за здравето и благополучието на децата.

ЖЕНАТА ДЕВА: РАБОТА И ПАРИ

Жените Деви са тайни оръжия на много фирми – в това, че те обикновено са тихи, усърдни работници, които не създават много драма, проблеми, не афишират его, докато елегантно и без усилие да изтриват пода с конкуренцията си.

Какъвто и проект или задача да им бъде поставена, те ще я изпълнят качествено, с минимален шум – при условие, че им се вярва и оставят сами, за да си свършат работата.

Девите могат да бъдат изтощени, докато се стремят към съвършенство. Лесно е да бъдеш затънал във всички дребни детайли, макар че Девата умее да разплита лабиринта, при условие, че никой не се опитва да й „помогне“ и така ще остане цяла нощ да свърши цялата работа сама, за да гарантира, че всичко е точно.

Този земен знак влага цялата си енергия, когато управлява собствения си бизнес и когато инвестира в него – особено когато може да наеме еднакво посветени и ориентирани към детайлите мениджъри и асистенти. Това й позволява да съсредоточи вниманието си върху общата картина и да поддържа баланс между работата и живота.

Работата и личната идентичност са неразривно свързани с чертите на тези жени. Спестявайки пари за бъдещето и инвестирайки интелигентно, практичната Дева винаги има място и средства, ако настъпи лош период в живота й.

ЖЕНАТА ДЕВА: ПОДАРЪК

Здравето и благосъстоянието са важни характеристики за жените Дева, така че те обичат подаръци, свързани с грижа за тялото и здравето. Ще бъдат оценени подаръчни сертификати за масаж и акупунктура, както и за процедури за лице – особено в луксозен спа център с нетоксични продукти. Идете на парна баня или сауна, вземете ексфолиращ пилинг за тяло и релаксирайте един ден заедно.

Книги, ръчно изработени бижута и принадлежности на изкуството винаги са чудесни подаръци за любимата ви Дева, но внимавайте с вашата опаковка! Една жена Дева мълчаливо стиска зъби, ако види хартията ви небрежно прехвърлена в последната минута. Забавността и небрежността са отвратителни за този прецизен знак, чието собствено опаковане на подаръци винаги е най-голямото произведение на изкуството. Девите се радват на превъзходно майсторство и обичат да се възхищават на красиви сложни дърворезби и бродерии.

Не забравяйте, че Девата е знак за земята и това е класическа дама, така че я поддържайте естествена, органична, здравословна, грациозна и добре обгрижвана.

Източник: http://ogosta.com