ЖЕНА ТЕЛЕЦ: КРАЛИЦАТА НА НЕБЕТО, БОГИНЯТА НА ЗЕМЯТА

Олицетворение на богинята в нейната телесна форма, женският Телец е земната жена на зодиака. Управлявана от Венера, императрицата на любовта (чието мото е „Всички прояви на любов и удоволствие са моите ритуали”), жената от Телец живее напълно от тази истина.

Изтъкана от красотата, чувственост и понякога дори леко хедонистична, тя естествено прегръща по-фините неща в живота: не само, че има изтънчени вкусове в материални блага, но и дълбоко благоговение към природата.

Жена Телец третира тялото си като свещен храм. Тя е олицетворение, жив рог на изобилието в човешка форма. Телецът е фиксиран знак, което означава, че ще откриете черти като решителност, самоувереност и постоянство при жени, родени под знака на бика. Тези жени са мощни сили, с които трябва да се съобразяваме – когато решат нещо, можете да се обзаложите, че това се случва!

В същото време, жената на Телец умее да балансира между кариера, семейство, удоволствие, релаксация и красота. Нейните характеристики я правят стабилна и надеждна, а всичко, което тя прави, има цел. Ако изобщо си заслужава да направи нещо, тя ще се увери, че го прави добре, чак до финала – и това включва всеки аспект от нейното съществуване, от лични творчески проекти до всички аспекти на кариерата си.

Осигуряването на време, за да се успокои и да се наслади на живота, е от съществено значение за благосъстоянието и баланса на тези търпеливи и упорити жени.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ: ЛЮБОВ И СЕКС

Вярна приятелка и дружелюбна, пламененна любовница, жената Телеца е твоя за цял живот – освен ако не пресечеш твърдо установените й граници, в който случай се приготви да усетиш рогата й!

Може да се изненадате от чувството й за хумор, което може да бъде игриво и дори шокиращо грубо! Това е връзката, на която трябва да се наслаждавате от сърце – да я почитате като въплъщение на Афродита и тя ще ви привлече с наслада. Тя без съмнение ще ви научи на нещо ново, нещо което не сте и предполагали.

Жената Телец е дълбоко чувствено същество и счита сексът за една от най-големите форми на изкуство. Обича много любовна игра, прегръдка, взаимен масаж и дълги и дълги часове на допир. Тази дама ще го направи правилно, независимо колко време ще й отнеме. Тя ще получи точно това, което иска от сексуално преживяване: Максимално удоволствие както за вас, така и за себе си, еднакво.

Ако се научите как да обичате тази богиня на земята, както тя заслужава, можете да я спечелите завинаги – или поне за дълго време. Жените-телци са склонни да бъдат постоянни във взаимоотношенията си.

Спечелете това доверие и ще се почувствате благословени от Кралицата на Небето в земна форма, която ще вложи всички усили, за да направи връзката между вас отражение на блаженството.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ: ДОМАШЕН ЖИВОТ И СЕМЕЙСТВО

Обзавеждането на жилището на жената Телец е същността на дома. Тя е невероятно зависима от личната си среда и ще се погрижи, когато влезеш в къщата си, да се чувстваш комфортно и у дома си, както и тя.

Нейното обзавеждане е практично и уютно. Ръчно изработените дървени елементи или грубо изсечени парчета винаги са привлекателни за тази земна дама и не бива да се изненадвате да откриете, че нейните первази са покрити с кристали, в саксиите сте открили предмети от земята като борова шишарка, изсушен гъби или плаващи дървета. Природният свят е убежище на женската личност Телец и тя е най-щастлива, когато може да погледне през прозорците си и да види предимно дървета. Слабата светлина и изгарянето на свещи създават интимна атмосфера за съблазняване на сетивата, които тя така разбира по естествен начин. Ароматът на фин тамян често се задържа във въздуха и тя обича да ухаят стаите й на градински чай или кедър.

Жените Телци са отлични възпитатели и често фантастични готвачи. Никоя от децата на майка Телец няма да гладува. На всички легла има много топли и плътни одеяла, а столовете и диваните могат да се смекчат допълнително с пухкави овчи кожи. Това е място, където майката и детето могат да седят, да се прегръщат, да четат истории, да пеят песни, да ядат вкусна и подхранваща храна и да се вглеждат в интересни скали и лишеи.

Докосването е важно за един Телец, а тя е много практичен родител, винаги готова с любяща прегръдка или ръка. Рутинното е важна характеристика в домакинството на Телец, а дисциплината е следвана! Твърдият, заземен Телец създава безопасно и сигурно убежище за всички, за да процъфтяват.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ: РАБОТЕН ЖИВОТ И ПАРИ

Нещо в чертите на тези жени припомня силните, решителни жени, верни на своите идеали.

Има една възможност за жената Телец – никога не се страхува да навие ръкавите си и да свърши работата, тя може да ви изненада с нейната физическа и емоционална сила и устойчивост. Често ще виждате тези жени да работят в някакъв вид дизайн, независимо дали става дума за графика, архитектура или мода. Жените телци често са художници, поети или музиканти и са дълбоко вдъхновени от земята и всичките й същества. Растенията и животните говорят с нейната душа и често се изразяват чрез нейните креативни характеристики – дори и да няма градина или домашен любимец, който да се грижи за него. Повечето жени телци са дълбоко привлечени от камъни и кристали, а много от тях създават бижута.

След като тя реши да направи нещо, тя просто го прави – без значение какво. Изключително надеждни и удовлетворени от усилената работа в нещо, което обича да прави, можете да се доверите, че вашият телец ще изпълни задачата навреме, с грация и апломб. Една жена Телец управлява парите си добре, и знае как да спестява – и как да харчи! Част от причините, поради които тя работи толкова усилено, е да може да се наслаждава на фините неща в живота.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ: РЪКОВОДСТВО ЗА ПОДАРЪК

Жените Телец имат прекрасен начин да съчетаят напълно солидна практичност с любовта към изящното, което никога не се чувства лекомислено или безсмислено. Те имат начин да ви покажат, че формата и функцията винаги могат да бъдат обединени по най-хармоничен начин. Здравето е важно за тях и те обикновено са изключителни физически, независимо дали танцуват, правят йога или практикуват бойни изкуства.

Грациозно, но заземено, чувствено, но чувствително и луксозно, но никога не заобикалящо мръсотията под ноктите си, дамите, родени под знака на Бика, винаги имат отлично усещане за стил – проектират лека елегантност, независимо дали са облечени удобно за упорит труд деним или за отпускане на сладострастие в течаща коприна. Природно красиви, те са особено зашеметяващи, без грим, но могат да се насладят на игра с цветове и блясък за ефект.

Ако искате да направите впечатление с подарък за жената Телец, изберете нещо безупречно ръчно изработено и единствено по рода си. Тя не може да ви благодари за нещо евтино, пластмасово или масово произведено.

Полезни и даващи удоволствие подаръци като билкови, натурални продукти за тяло или нещо красиво и уникално, създадено от дърво или глина, може да са по-склонни да й харесат. Най-добре е да откриете конкретното нещо, на което и е хванало окото, защото тя по-скоро би имала контрол над сантименталните обекти, които тя избира да държи в дома си.

Източник: http://ogosta.com