Кои са думите, които един мъж никога не трябва да чува от теб – според неговата зодия

Дами, колкото и да ви ядосват вашите любими момчета, знайте че понякога трябва да премълчавате някои неща. Думите болят повече от действия и дори да не ви го показва, може да се обиди и то много от вашите.

Ето нещата, които не трябва да му казвате, защото ще го нараните.

Овен – „Все още си просто момче“ – мрази да го сравняват с дете, а постъпките му – с детински. Може и да са такива, но намерете друг начин да му го кажете.

Телец – „Време е да се стегнеш“ – той има нужда от подкрепа, особено от жената до себе си. Дори да имате такова намерения, тези думи в съзнанието му имат друг смисъл.

Близнаци – „Не си толкова забавен, колкото мислиш“ – голяма грешка, с която ще предизвикате появата на лошия Близнак. Близнаците имат уникално чувство за хумор или поне така смятат. Дори понякога шегите да не им се получават, може да им го кажете по-деликатно.

Рак – „Ако ти пукаше за мен, щеше да знаеш“ – бъдете сигурни, че той ви обича и държи на вас, защото Ракът не може друго яче. Ако той не е уверен в чувствата си, няма да започне връзка, така че, тези думи ще го засегнат.

Лъв – „Приятелите ти не ми допадат“ – Лъвът е изключително общителен. Около него винаги е пълно с хора, макар компанията му да се състои от няколко човека. Те, обаче, са изпитани във времето, верни приятели, които не трябва да си помисляте да критикувате. Не се знае кой ще загуби…

Дева – „Научила съм те да…“ – те имат претенции, че знаят и могат всичко, и често са прави. Ще го разгневите, ако изтъкнете, че вие сте го научили на нещо.

Везни – „Трябва да посетиш залата в скоро време“ – независимо дали става дума за тялото, за дрехите или за каквото и да било друго, Везните мразят критиката.

Скорпион – „Ще ти кажа една тайна“ – щом е тайна, значи някой ви се е доверил и вие го предавате, като споделяте онова, което ви е казал. По този начин правите ужасно впечатление на любимия си и той ще постави под съмнение доверието си към вас.

Стрелец – „Може ли да поговорим“ – ще полудее още щом кажете първите думи от въпроса. Ще се паникьоса и през главата му ще мине какво ли не. Ако искате да проведете нормален разговор, просто попитайте по друг начин.

Козирог – „Нужно ли е да прекараме празниците със семейството ти?“ – сериозно ли обмисляте да му зададете този въпрос? В никакъв случай не го карайте да избира между вас и семейството си, защото едва ли ще спечелите.

Водолей – „Тази идея е твърде абсурдна“ – той е креативен, амбициозен и целеустремен. С тези ваши думи показвате, че не го уважавате, не цените труда и идеите му, не го подкрепяте. Няма как да реагира положително.

Риби – „Имаш много готин приятел“ – в никакъв случай не изричайте това пред него, дори и да го мислите. Може да е невинна закачка от ваша страна, но той ще го приеме навътре и ще започне да таи съмнения относно чувствата ви.

Източник: https://lifetime.bg