Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия

Ето каква е перфектната жена за всеки мъж според неговата зодия | Диана image 4

Всеки мъж има изграден свой собствен образ на идеалната жена. На Овен му допада жена самоуверена, блестяща, енергична и весела. Всяка проява на тъга, болка и меланхолия ще го отблъснат .

Телец харесва жени – умни и разумни. Лекомислените празноглавки го принуждават бързо да се оттегли.

stock-photo-illustration-of-beautiful-woman-cartoon-character-with-cow-bells-and-taurus-horoscope-zodiac-sign-115712587

Близнаци е привлечен от жени, спазващи дистанцията. Откровеността е противопоказна – „вашата дълбока“ и чиста душа му е съвсем безразлична.

Рак обожава тези жени, които са в състояние да решат всичките му проблеми. Или поне основните. С радост ще се остави да направлявате живота му.

Лъв обича всичко необичайно и отличаващо се от тълпата. За да привлечете неговото внимание, е необходимо да демонстрирате своите най-силни качества.

Мъжът Дева обожава кариеристката. Вашата практичност, желанието да сте на върха и достигането на високо служебно положение, положително ще повлияят на отношението му към вас.

horoscope zodiac signs with women

Везни оценява по достойнство вашата външна красота и общителност. Ако имате изграден авторитет сред колеги, приятели и познати, ако те ви обичат и уважават, то мъжът Везни е за вас. За него е важно чуждото мнение.

Мъжът Скорпион не обича слабите жени – това едно на ръка. Също така не понасят и някой да ги наставлява. Затова трябва да се нагодите, да сте силна и изявена, но и тиха и смирена.

tumblr_l9i8z2e9nT1qdu1te

Стрелец не понася интелигентните жени. Те го раздразват. И без тях, той знае какво да прави. Затова простотата(в добрия смисъл) и лекото невежество – за начало това е достатъчно.

Козирог иска неговата половинка, да е най-идеалната на света. Не са достатъчни вашата красота, практичност, уважението от околните. Необходимо е да имате висок социален статус. Колкото повече – толкова по-добре.

Вижте още:   Знаците, че той може и да не е перфектен, но е твоят човек

Мъжът Водолей цени преди всичко духовната съвместимост. Сходството на интереси се явява важен момент във връзката.

Риби намират очарование в романтичните и сантиментални представители на нежния пол. Закачливите и доверчиви дами, просълзени от умиление, предизвикат трогателно чувство на привързаност.

Източник:mall359.com

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds