Хороскоп за периода от 2016-та до 2020-та година

Водолей – Може да се преместите да живеете в чужбина. Риби – Ще жънете богато…

Близнаци

Като променлив знак, Вие лесно приемате промените и развитието. Също така пак лесно създавате нови приятелства, откривате удобна нова работа, намирате си нови интереси и правите иновации, които подобряват живота Ви.

Проучете как може да се адаптирате без това да се отрази негативно на заплатата ви. Възможно е и да поемете лидерски пост свързан с повече отговорности, по такъв начин, че ще ви се наложи да потърсите равновесие между семейството и работата. Желаете да се отървете от ситуации, които не ви водят доникъде, вероятно е да предприемате неочаквани промени.

През 2017-та и 2018-та ще имате силeн стремление да разширите познанията си, навярно в странство. Внимавайте в професионалните си отношения, някои хора ще се окажат изцяло различни от това, за което сте ги смятали. Ако през тези години ви се наложи да си търсите работа, ще Ви се отвори страхотна възможност, която ще подобри значително финансовото Ви положение.

Юпитер в Стрелец през 2019 изгражда нови основи за професионалния ви и личен живот и ще се чувствате твърде добре. Може да започнете нова връзка, да преминете на нов етап в настоящата или да се издигнете значително в кариерата.

Рак

Уран-Плутон влияят върху всички сфери в живота през 2017 (личен живот, работа, отношения с приятели и семейство). Някои ситуации в служебен план ще бъдат доста объркани. Допустимо е да сложите край на връзката си, да поемете нова роля – но при всички положения Ви предстои нещо ново и вълнуващо.

Навлизането на Северен (Южен възел във Везни) Овен ще донесе развитие за връзката с родителите или за вас като родител. Ще търсите повече компанията на семейството. В професионален план обаче ще се опитате да се справите с всичко сами.

2016-2018 е период, в който е необходимо да се успокоите и отпуснете и да си стъпите на краката. Ще сте финансово осигурени и спокойни, в сантиментален план ще сте удовлетворени.

Сатурн в Козирог 2018-2020 ще възнагради усилията ви. Личният Ви живот ще се развие в посоката, в която желаете.

С Юпитер в Скорпион през 2018 и затъмненията по оста Рак/Козирог ще ви даде по всяка вероятност нова и вълнуваща тръпк. Някой ще открадне сърцето Ви. Ако сте сами, това е годината, в която ще изградите личния си живот. В кариерата Ви всичко ще е наред и ще се възползвате от всеки шанс. Възможно е да поемете ръководна позиция.

Краят на десетилетието ще е неизтощим както за сърцето ви, така и за банковата Ви сметка.

Овен

Уран във вашия знак и Плутон в Козирог предопределят кога ще постигате успехи и кога ще търпите загуби. Разположението на планетите ще предизвика промени в живота Ви и промени във връзките Ви, които биха могли да са болезнени. Това ще продължи до 2016-та и през първата част на 2017-та. Ще сте принудени да откриете нов баланс между вашите собствени нужди и тези на партньора Ви. За това ще допринесат и затъмненията, както и преминаването на Северен/Южен възел във Везни и Овен респективно.

Периодът 2016-2017 е ознаменуван от нужни промени, чието начало вече сте поставили. Юпитер във Везни през есента на 2016 ще Ви помогне да постигнете целите си в кариерата. Всички ваши решения обаче ще бъдат оценени през 2018-2020.

В края на десетилетието ще сте изживели моменти на тържество както в професионално, така и в лично естество.

Телец

Търсите сигурност и стабилитет. Изяснете си кои са хората, които са на ваша страна и имат същите мечти като вас. Предизвикани сте да разширите хоризонтите си, да търсите нови изживявания, да срещате нови хора, да обогатите познанията си и да се отървете от нещата, които не ви предлагат нищо.

През периода 2016-2017 след много вътрешни борби ще сте натрупали много опит. Време е да създадете семейство. Ако сте сами, ще срещнете нови хора, които ще Ви накарат да погледнете света с други очи, оптимистично и дори еротично. Ще намерите ново хоби и нищо чудно да решите да започнете собствен бизнес.

От 2017 до 2020 е важно да се погрижите за себе си и здравето си – както  ментално, така и физическо, и да намерите баланса.

През 2018 година животът ви ще бъде напрегнат. С Юпитер в Скорпион ще имате шанса да израснете професионално или лично. Уран минава през вашия знак и затъмненията по оста Лъв/Водолей ще предизвикат желания за промяна на кариера или връзка.

Лъв

Квадратът Уран-Плутон с увереност ще окаже влияние върху кариерата Ви. Ще търсите нови пътища, по които да поемете и в работата, и в любовта. Възможно е да изградите кариера в чужбина.

През 2017-та до ранната 2019 година затъмненията по оста Лъв/Водолей и Северен/Южен възел ще предизвикат кармични събития в живота Ви. Ще откриете неща за себе си, за които дори не сте подозирали. Раждането на дете би могло да промени цялото Ви същество. Ще откриете скритите си таланти и потискани желания. Нови хора в живота Ви ще Ви помогнат да развивате и изразявате талантите си.

От 2016 до 2017 правете нещата за себе си. Поставете край на връзки, които ви пресират.

През 2018-2020 създавайте нови връзки и партньорства. Когато Уран премине през Телец  – бавно, но сигурно това ще ви промени.

Дева

Уран-Плутон не ви влияят директно, но е възможно да въздействат на половинката ви. В периода 2016-2017 година е важно да намерите баланса във връзката си, тъй като навярно имате до себе си човек, който ви допълва като личност, но е възможно да ви липсва нещо. Може би проблем в секса или обратното – добър секс без достатъчно близост. Ако всичко във връзката ви е наред, няма да имате проблеми.

Професионално и финансово ще имате възможност да се захванете с хобито си и да развиете таланта си.

Сатурн в Стрелец 2016-2017 ще донесе промени у дома, с родителите, с роднини, може би смяна на дома или работата. По същото време затъмненията по оста Дева/Риби и Северен/Южен възел ще създадат нова реалност, в която ще Ви предложат да поемете лидерска роля.

До средата на 2016-та и за известно време, с Юпитер в знака Ви, ще създавате нови приятелства, които ще изиграят решаваща роля в живота ви, а може и да започнете нова, сериозна връзка.

Предстоят Ви много промени през 2018-2020, но после с удоволствие ще берете плодовете от усилията си. Възможни са сватба и дете, раздяла с познати, които по-скоро са ви изтощавали.

Юпитер в Стрелец през 2019 и Уран в Телец правят живота Ви доста натоварен, но ще изживеете много нови неща, които ще Ви обогатят като личност.

Везни

Уран-Плутон ще повлияят най-силно върху връзките ви до 2017, особено ако сте родени през второто и третото десетдневие. Заради затъмненията във вашия знак през 2016 ще изпитате нуждата да изразите ясно най-съкровените си желания. Иска Ви се да направите някои промени във връзките и отношенията. За целта ще намерите подходящите хора, които ще Ви помогнат.

Ще се изправите пред някои предизвикателства след 2017-та, провокирани от Сатурн и Плутон в Скорпион и Северен/Южен възел в Рак/Козирог. Иска Ви се да изградите живота си върху стабилни основи и събитията ще Ви тласнат натам. Ще бъдете принудени да се вземете в ръце или дори да се преместите по семейни или бизнес причини.

Първите години на десетилетието са били импулсивни, вероятно сте прекратили връзки без бъдеще. След 2016 г. ще Ви се иска да стабилизирате живота си, да откриете подслон, място, на което да „пуснете котва“. Това може да означава, че сте достигнали върха в кариерата си и се оглеждате да поемете в нова посока, или че сте в етап от работата Ви, когато вече няма мърдане. А може и да сте открили човека, който Ви носи щастие и вече Ви се иска да създадете семейство.

През последните две години от десетилетието ще осъзнаете, че важното в живота е да споделяте откровено чувствата си с другите.

Скорпион

Лятото на 2016 г. ще Ви накара да направите някои жертви, които обаче ще бъдат възнаградени – очакват Ви хубави дни и успехи в кариерата. Време е да предприемете крачка напред в личния си живот, и може би – да формализирате връзката си. Възможно е да срещнете подходящия човек, ако сте сами, и да създадете семейство. В периода от пролетта на 2016 до зимата на 2017 имате шанса да изградите живота си така, както искате.

През 2018 година затъмненията по оста Водолей/Лъв и Северния възел в Лъв ще донесат успешни моменти както в професионалния Ви живот, така и в личния, но имайте предвид, че семейството си иска своето.

През 2018 също така Уран в Телец ще предизвика някои сътресения и ще доведе до революционни и носещи промени решения от Ваша страна. Имате силата и куража да се справите с всичко.

Стрелец

Сатурн във Вашия знак от 2016 за три години Ви подтиква да инвестирате в действия, решения, хора.

Със затъмненията по оста Дева/ Риби (2016-2017) в живота Ви настъпват сериозни промени както в отношенията със семейството, във връзката Ви, така и в професионалния Ви живот. Най-накрая ще разберете, че важни сте Вие. Но не в егоистичен смисъл! Ще съумеете да чуете мнението на близките си хора и ще Ви хрумват нови идеи. Ще създадете щастливо семейство, което не следва социалните клишета, а се води по своите собствени желания и нужди. Ще сте способни да работите в екип без да мислите кой е лидерът и ще виждате развитието преди изобщо да се е случило.

През тези години и личният, и професионалният Ви живот ще се развиват, ако разберете, че най-голямото удовлетворение е духовното и когато споделяте част от душата си с хората в нужда, ако проявявате подкрепата си без да мислите само за личността си.

Разширявате хоризонтите си и освобождавате емоциите си. Това може да означава, че ще прекратите връзка, която не се развива, или ще смените работата си. Ще се ровите надълбоко, за да откриете причините за застоя и ще разкриете част от себе си, за която не сте подозирали.

От 2017-та ще откривате нови неща, пътувайки по света, както и хора, които мечтаят смело и без страх. От 2019-та ще погледнете на живота с други очи и пред Вас ще се открият вълнуващи възможности.

Козирог

Плутон във вашия знак и Уран в Овен през 2017 ще донесат внезапни промени в дома, семейството, връзките и вероятно в кариерата Ви. Най-силно засегнати ще са хората, родени във второто и третото десетдневие.

През 2016-та Сатурн в Стрелец и затъмненията по линията Дева/Риби ще доведат до нови връзки и променен начин на мислене. Ще погледнете на живота си по абсолютно различен начин. Разширете хоризонтите си, посещавайте семинари, пътувайте, останете отворени за нови предизвикателства.

Юпитер във Везни през 2017 ще доведе кариерата Ви до върха или връзката Ви до брак. Най-накрая ще се доверите напълно на човека до вас.

В периода 2018-2019 ще Ви се наложи да се научите да се доверявате и на действията на хората около Вас, в противен случай ще имате проблеми с груповите дейности, в които няма Вие да сте шефът. Десетилетието завършва с вашето самоосъзнаване на важни истини за живота Ви. Очаровани сте от властта и авторитета и отблъсквате свободолюбивите хора с потенциал.

Водолей

Квадратът Уран-Плутон през 2017 ще Ви даде знания и информация. Учете се!!! Това ще подобри възприятията Ви. Ще се научите на правилните ходове и как да избегнете капаните в начинанията си. Понякога твърде лесно ще сменяте мнението си и е възможно да тръгнете по нов път.

Сатурн в Стрелец (2016-2017) ще направи животът Ви много по-лек. Връзката ви ще се развива и ще се установите.

Юпитер през 2017 ще Ви помогне да пътувате, да срещате други култури, да разширите хоризонтите си и може би дори да се преместите да живеете в друга страна.

През 2018 Уран в Телец ще разклати основите на живота Ви, повече няма да ви се налага да криете какви са съкровените ви желания. Ще срещнете нови хора, уникални и специални за Вас. Така че ако до този момент сте имали проблематични отношения – това ще е времето, в което ще им сложите край. Ако обаче те са били удовлетворителни и щастливи според собствените ви критерий, ще им се наслаждавате с пълна сила.

Риби

Уран-Плутон ще повлияят на приятелския Ви кръг. С много хора ще подобрите отношенията си, но някои, които сега са ви близки, ще изчезнат от живота Ви. Възможно е дори да се съберете с нови хора. Сатурн в Стрелец пък може да ви провокира да смените работата си.

В интимните отношения също ще настъпят промени – имате шанса да се измъкнете от определен модел на поведение, с който не си правите услуга. Пролетта и есента са сезоните, в които ще се изправите пред дилеми, сравнения между миналото и настоящето, придавайки определено значение на събитията в живота Ви.

Ако обмисляте възможността да сключите брак, имайте предвид, че 2016 е прекрасна година за това. През 2017 година пък имате възможност да натрупате финансови облаги чрез сътрудничеството си с някой друг. Като цяло годините от 2016 до 2020 за вас ще са години, в които ще жънете богато това, за което сте работили в предходния период.

2019 е годината, в която имате голям шанс да утвърдите авторитета си и да изградите безупречна репутация.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: