Идеи за неделен релакс

Няма човек, който да не обича да си почива в неделя. Седмият ден от седмицата по принцип е предопределен за почивка и релакс. Реших да се абстрахирам от факта, че съм на работа днес и да се поразмисля за малко идеи за релакс, които задължително ще бъдат използвани идните седмици.

И така ето няколко идеи за неделен релакс:

Първа: Спане до късно на обяд и мързелуване цял ден. Общо взето това е най- предпочитания релакс. Знаейки, че не сте на работа, защо пък да не си доспим до късно и да се отдадем на мързелуване цял ден. Това би ни заредило със сили за новата седмица :))

Второ: Спане до прилично рано (9-10часа). След като станем започваме изготвянето на план за деня- излизане навън с приятели и посвещаването на неделния ден на активната дейност или демек да се видиме с всички приятели, за които не ни е останало време през седмицата и сме поизоставили малко. Разбира се занимания извън дома с приятели може да се измислят много.

Трето: Ставаме рано и си приготвяме кафе. Няма нищо по- зареждащо от това да усетиш аромата на кафето рано сутрин. За хората, НЕпиещи кафе, мога да препоръчам чай, натурален сок или там нещо друго ободряващо рано сутрин… След това можем да се върнем на топло в леглото и да похванем книгата, която сме започнали да четем от преди месец, но все не ни остава време.

Естествено, ще има хора, които ще кажат, че не биха станали рано в неделя, за да четат, но все пак това си е личен избор. Аз бих се спряла на този вариант за релакс, защото ще е добре да се отделя за малко поне от компютъра и телефона и всичко, което може да ме свърже с интернет. Пък и няма нищо по- хубаво от това да знаеш, че си на топличко вкъщи с книжка в ръка и кафе до теб, а навън е стууд. А ако има и слънце в картинката би било още по- хубаво. :)))

Четири: Четвъртата идея за релакс в неделя е свързана с домошарите. Има хора, които обичат чистотата и дори и един ден да имат почивка са готови да го прекарат в поистване на дома. Защо това да не е също вариант за релакс… ? (+ това отменя 1 посещение на тренировки, защото след цялостно почистване вкъщи мускулната треска е равносилна на 1 час аеробика например :)))

Пет: Гледане на филми и игра на PC игри цял ден.. :))))) Този вариант за релакс е добър за хората, които обичат да прекарват времето си пред компютъра. Защо пък не? Цял ден, в който можете да си разцъквате с приятели любимите игри, без да се притеснявате, че няма време за това или онова. След това, защо пък да не изгледате филма с най-много рейтинг в Замунда, който приятелите ви коментират от 1 седмица , а на вас все не ви остава време за него :))))

Като цяло идеи за релакс има много. Всеки може да измисли поне хиляда варианта и да ги комбинира по свой собствен начин. Разбира се крайния резултат е най-важен, а именно – ден, който ни е заредил със сили за новата седмица :))) Enjoy it.

Благодарим на sunline за идеите