Как да привлечем мъжките погледи?

Да привлечем мъжките погледи или Изкуството на съблазняването е игра, без която запознанствата, а и взаимоотношенията между мъжа и жената биха били скучни.

От древни времена красавиците са изобретили червилото и парфюма, боядисвали са косите и ноктите си, стягали са талията си с корсет, и правели различни уловки, за да спечелят сърцето на кавалера, с който са се запознали. Какво харесват в жените съвременните рицари? С какви прийоми жените могат да привлекат мъжките погледи?

Облеклото като способ за привличане на мъжките погледи!oscar-de-la-renta-spring-2004-pink-dress-mobile-wallpaper

Народната мъдрост ”по дрехите посрещат” остава вярна и до днес. На мъжете се харесват жени в поли и красиви рокли. Облеклото трябва да подчертава твоите достойнства и да скрива недостатъците, но не трябва да бъде предизвикателно.Не е необходимо да се обличаш на принципа „колкото по разголено, толкова по-добре”. Твърде откритите ръце и крака често изглеждат вулгарно и привличат погледите на съвсем други мъже, запознанството с които, най-вероятно, искаш да избегнеш! Къде-къде по-загадъчно изглежда пола до коленете с цепка, която открехва пред възхитения поглед твоите крачета в тънки чорапи. Особено ако са кръстосани в съблазнителната поза „крак върху крак”.

Подчертаването на женствеността като част от съблазняването!

За повечето мъже сексуални са всички части на женското тяло, които обикновено са закрити. Покажи красивата извивка на своята шия, повдигайки високо коси и това ще закове мъжките погледи върху теб. Ако нещо откриваш, значи другото трябва да бъде скрито – с поло или блузка по врата можеш да облечеш по-къса пола, а ако искаш да откриеш раменете и областта около деколтето погрижи се за това полата да бъде до коленете или по-надолу.

Уханието като начин да привлечем мъжкото внимание!

Парфюмът е част от твоя образ. Ароматът, заради който мъжа ще прави асоциации само с теб, трябва да се хармонизира с твоята външност. Избирай аромат, който е близък по дух с твоя темперамент и начин на живот. Ако искаш да оставиш за себе си романтично впечатление, особено при нови запознанства – използвай парфюм с цветни аромати, изтънчен, лек и изящен, но не много сладникав и твърде женствен. Парфюмът на фаталната жена има източен аромат – наситен, тежък, пикантен, тръпчив, много женствен и чувствен. Това са аромати на мускус, амбра, сандалово дърво, иланг-иланг, амбрия, кориандър.

Загадъчността, която действа като магнит за мъжете!

mysterious-woman

В основата на Съблазняването лежи Интригата. Глас, жест, цялото ти поведение трябва да е тайнствено. Уморено нежният кадифен глас разполага мъжа към общуване и дава воля на фантазиите му. Към това ще добавим, че мъжете обичат също и с ушите. Комплимент направен с мек, нежен глас е още един щрих в твоя полза. За да съблазниш желания мъж приложи магнетичен поглед – погледни първо през рамото на мъжа, далеч зад него, а после премести поглед върху очите му. Твоите зеници ще се разширят, а това придава загадъчност на погледа. Флиртувайки, използвай психологически методи за установяване на контакт. По време на разговора, незабелязано за него, копирай неговите движения – това е метода „огледално отражение”. Той ще види в теб себе си и бързо ще започне да се доверява.

Докосването като част от играта при флиртаhair-89103946003_xlarge

Мъжете обичат запознанствата с добри и весели жени. Искрената усмивка, смехът и шегите предразполагат всеки събеседник. Не си струва като се видите да разказваш за проблемите си и да се оплакваш от съдбата. Ти трябва да бъдеш за мъжа празник и отдих, а не болка в главата! Помни – най-ефективната сексуалност е завоалираната! За съблазняване може и е необходимо да се използват всякакви жестове – цигара, чаша с вино, въртене на косата ще ти помогнат в това. Докосвай ръцете му нежно и в същото време сякаш случайно. Този жест ще му даде да разбере, че ти се иска контакт с него и чакаш ответна реакция. Дръж се освободено, но не вулгарно. Дай му да разбере, че с него ти е много приятно. Приемай комплиментите с благодарност, без притеснения, покажи, че си знаеш цената.

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: