Корте Зари – мебели, които разказват история

„Изкуството винаги служи на красотата, а красотата е удоволствие във форма“ – Борис Пастернак

През 1970 Рино Зари, млад занаятчия със страст към месинга и леенето, решава да създаде компания основана на неговите креативност и способности.

В резултат на тази занаятчийска решителност и инициативност се появява „Arredamenti San Marco“, малък местен бизнес, а скоро след това и успешно представен в по-широк национален пазар.

Благодарение на работата, извършена с помощта на най-важните дизайнери и архитекти, компанията е направила много завоевания и е получила многобройни признания с течение на годините в Италия.

Производството е силно разширено и разнообразно, материалите са подновени и обогатени – в допълнение към месинга и алуминия, сега използваме желязо, мед, дърво и стъкло, както и – компонентите като умения, страстно занаятчийство заедно с нашето мото: Excel – Превъзходен.

„Баща ми, който сега е “Commendatore del Lavorо“, след повече от четиридесет години работа, всеотдайност и удовлетворение, гледа на тази компания почти като на четвърто дете и тя, заедно с Corte Zari, която напълно олицетворява топлота, уют, стилна елегантност на рафинирани и емоционални пространства.

С обич и уважение,

Симоне Зари“

Представяме ви малка част от идеите на марката за стилен и уютен дом. Ние можем да кажем че това са мебели, които разказват история. Надяваме се благодарение на тези снимки да се вдъхновите да създадете своя дом по един уникален модел – Вашият!

ZOE GOLD CorteZARIZOE GOLD CorteZARIZOE GOLD CorteZARIZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

ZOE GOLD CorteZARI

Други интересни статии, които подбрахме специално за Вас: