При aлтернативно лечение на рак има по-добри резултати, твърдят учени

При aлтернативно лечение на рак има по-добри резултати, твърдят учени | Диана

Учени от САЩ разкриха някои истини, от които се стига до извода, че при aлтернативно лечение на рак има по-добри резултати

В много публикации в Интернет се твърди, че учени и лекари от Университетската клиника Джон Хопкинс в Балтимор, щата Мериленд – САЩ, са започнали да обмислят алтернативни пътища за лечение на коварната болест (повече информация и причините да се съмняваме в това, че информацията (а не описаните методи на лечение) е реално от John Hopkins University можете да получите тук). При aлтернативно лечение на рак може да се очакват по-добри резултати, тъй като твърдението, че химиотерапията е най-добрия начин за възможното унищожаване на раковите клетки е отхвърлено от много учени и то не от скоро и е доказано, че тя унищожава имунната система и здравите клетки заедно с раковите.

Лимоните са едно от средствата за алтернативно лечение на рак

Когато човек е бил подложен на химиотерапия или радиация той е пълен с токсини, които водят до нежелани странични ефекти. В началото тези два метода смаляват размера на тумора, но после се получава влошаване на здравето от самите тях и могат да предизвикат раковите клетки да мутират и да не могат да бъдат унищожени. Хирургичния метод помага, но има голяма вероятност да от него рака да даде разсейки. Американските учени обръщат внимание на факторите които причиняват появата и развитието на раковите клетки. Те възникват от 6-10 пъти и дори повече през живота на всеки човек. Причината е в околната среда – химия, радиация, навсякъде около нас и в храната ни, нездравословното хранене, нередовен живот изпълнен с напрежение и стресове, недоспиване, липса на определени вещества в храната, отслабване на имунната система, която убива при нормално положение раковите клетки.

Вижте още:   КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА Т. НАР. ЛЕПИЛО ЗА МЕСО ИЛИ ТРАНСГЛУТАМИНАЗА? КАК ВЛИЯЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЧОВЕКА?

Един добър начин е да се накара рака да гладува. Той се храни със захарните храни, които ядем, със слузта от млякото, която се отделя в червата, с месото, което създава кисела среда в тялото. Заместителите на захарта са вредни.

Най-добра диета при рак и други тежки болести са суровите плодове и зеленчуци и сокове от тях, сурови ядки, пълнозърнести храни, покълнали семена и бобови растения. Желателно е храната да бъде до 80% сурова, за да има полза от ензимите и витамините в нея. Някои билки и други растения също са полезни за алтернативно лечение на рак. Така например масло от канабис,витамин В17, който се намира в ядките на суровите бадеми кайсиевите ядки и в други храни,гравиола, билката сладък пелин в комбинация с желязо, някои плодове като лимоните и други съдържащи много антиоксиданти, лютите чушки и червеният лют пипер, чесън, бъз, джинджифил с мед, терапия с витамин С и други.

Можем да споменем и откритието на д-р Продан Христов, който от билки беше направил лекарство против рак. Билковата отвара на инженер Иван Желев, която се състои от зелен чай, черен пипер, лют червен пипер и куркума, но в зависимост от болестта са и дозите на всяка една съставка.

Няма 100% гаранция за лечение на рака нито от традиционната медицина нито от алтернативната. Така например д-р Макс Герсон е постигнал висок процент успеваемост точно с природните средства и терапия с някои витамини (големи дози витамин С) и хранителни добавки.

Причините за смъртните случаи и след терапия с природни средства се дължи на напредналия стадий на развитие на рака, възможно е да има увреждане от преди с химиотерапия или с други вещества и други. Важно е да се започне отрано лечение и даже да се живее здравословно преди да се разболее човек от някаква болест.

Вижте още:   Наред ли е всичко с имунитета ви? Кратък тест

В голяма степен да не се популяризират природните методи на лечение на рака са виновни фармацевтичните компании, които трупат печалби от продажбата на лекарства и с това се стремят да намалят населението на Земята.

За метода на Макс Герсон може да четете – ТУК с полезни добавени клипове, а за витамин В17 – ТУК.

от 

Ако статията е била интересна - моля, споделете я.


Благодарим Ви!!!
х
This window will automatically close in 20 seconds