Да, можеш да го накараш да се влюби в теб отново

Върнете лесно тръпката и близостта си, когато усетите, че във връзката е започнало да настъпва охладняване.

В дългите връзки чувствата ни се движат на зиг-заг. Когато приемем тази истина, можем да сме готови се периодите, когато партньорът ни се отчуждава.

Рутината, стресът, силата на навика изчерпват чувствата. Номерът е в това да не се оставим да се “изпразним” емоционално докрай. И когато усетим охладняване, да знаем как да накараме мъжа до нас да се влюби в нас отново.

Дайте му време и пространство

Механизмът на влюбването и пожелаването е прост. Пожелаваме онова, което нямаме. Изначално за наличието на копнеж е нужно наличие на дистанция.

Оставете малко празно място помежду си. Разбира се, без да изпускате нещата от контрол и да оставите човека до вас с усещането, че тотално сте забравила за него и сте поела в различна посока. Но му позволете да се занимава със свои си неща, да се среща повече с приятели, да отдаде малко повече енергия на работата си. Имате нужда от това, за да имате повече неща, които да споделяте след това. Повече индивидуални преживявания, чрез които да си станете интересни и да се преоткриете.

Направете нещо ново заедно

Влюбването е емоция. Доказано е, че хората се влюбват по-бързо и по-силно, ако преживеят нещо екстремно заедно – например, ако са в обща група за скачане с парашут. Споделените нови и силни емоции от нещо друго ще разпалят и емоциите в двойката.

Победете страха от споделянето на емоциите си

Да пазиш най-дълбоките си чувства, мисли и страхове в тайна е тих убиец на интимността.

Много хора го правят. А в началото на всяка връзка, май всички го правим. Да се разкрием в цялата си емоционална уязвимост? Страх ни е, че това ще ни направи непривлекателни. Искаме да покажем на другия колко самоуверени сме, как добре сме подредили живота си, искаме да покажем, че нямаме комплекси и че не съжаляваме за нищо… С течение на времето идва по-дъбоката фаза на любовта и за нея е нужно да вдигнем бариерите и да споделим с другия цялата си емоционална палитра. Нищо не свързва двама души по-силно от това да се разкрием, в цялата си слабост, без претенции.

Ако напоследък не сте го правили, отворете сърцето си истински. Вашият любим човек ще направи същото в отговор, а това внася нова топлина в отношенията.

Точка последна

Външният вид! Изненадва ли ви това, че как изглеждате е от ключово значение за чувствата на мъжа? Не? Значи познавате мъжете в прилична степен.

Изразът, че те обичат с очите си, съдържа абсолютна истина. Вашата връзка, разбира се, има толкова много различни аспекти. Но първичното привличане и чувството на гордост, че има атрактивна жена до себе си, винаги ще остане един от тези аспекти, при това – доста важен.

Така че, дами, нещата в това отношение са простички. Положете малко повече грижи за себе си, може да отделите малко повече време за спорт, може да опитате понякога да се облечете една идея по-женствено. Ново бельо, нов парфюм, красива прическа – разполагате с безкраен арсенал. Трябва ви само желание да изненадате приятно своя любим човек!

Източник: http://www.missbloom.bg