Жената Козирог не се хаби за случайни мъже

Малко познат факт за зодия Козирог: жените от този знак вътре в себе си са любящи и безкрайно забавни същества.

Малко познат, защото не разкриват тази своя страна пред когото и да е.

Дамите Козирог са интуитивни, с комплексен ум, аналитични, земни и предпазливи. Не се хвърлят импулсивно в нови връзки, нито приятелски, нито интимни. Те първо изпитват и преценяват.

Доверието им се печели трудно, а може много лесно да бъде накърнено. Първоначално, ще се сблъскате с един хладен, прагматичен екстериор. Заради това поведение, жените Козирози имат несправедливата слава на студени, пресметливи и почти безразлични в любовта. Ако проявите търпение, такт и лоялност обаче, имате шанс да повдигнете завесата на тяхната сдържаност. А там ви очакват прекрасни неща!

Жената Козирог е перфектна за продължителна връзка, изпълнена с взаимна грижа, вярност и подкрепа.

Всъщност, нищо по-малко от това не представлява интерес за нея. За мъжа, който е спечелил любовта й, тази жена е непоклатима като скала. Нито дребните разправии, нито бремето на ежедневието, нито големите изпитания могат да я разколебаят или да я накарат да хленчи. Тя обича по един недемонстративен, но изпълнен с топлина и упование начин.

Понеже е свикнала да я смятат за силна, но “студена”, всяка малка проява на привързаност и грижа може да я трогне дълбоко. Символичен, но мил подарък без повод, обаждане, за да проверите как е – такива неща тя е способна да оцени по-добре от всеки друг. И ще се отблагодари с двойно повече любов и загриженост.

Любовта й обаче е като красив китайски порцелан. Изящно красива и едновременно практична, до момента, в който посегнете към нея грубо и невнимателно. Тогава разбирате колко е чуплива.

Ако имате нещастието да сте предали жената Козирог, по-добре бягайте. Тя няма да се трогне от извинения и хленч, а и няма нещо, което да презира повече от оправданията. Доверието й е скъпоценно и крехко и тя не го отдава на всеки, затова очаква да подхождате към него наистина като към нещо свято. Хване ли ви в предателство, ще ви загърби завинаги.

Източник: http://www.missbloom.bg