Жената Скорпион не се забравя… тя се обича за цял живот

Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е да ги обичате, още по-трудно е да не ги обичате. Те правят всичко по свой начин и не позволяват на никого да ги командва.

Всички зодиакални знаци имат свои собствени характеристики. Скорпион често се казва, че е студена, мистериозна фигура. Много хора обаче ще кажат, че са много силни и харизматични личности. Но какво прави жената Скорпион толкова завладяваща и доминираща над останалите знаци от зодиака?

1.Те са лоялни

Скорпионите са специално посветени на техните близки, но също така като цяло смятат, че имат отговорност за хората. Те са като войници, които са посветени в защитата на своята държава.

2. Те имат способността да се измъкнат от всяка ситуация

Голяма част от тяхната власт се крие в тяхната находчивост. Те имат невероятна способност да намерят начин да се измъкнат от всяка ситуация, която намират, което мнозина биха се чудели, ако успеят да го направят. Но точно заради тайнствеността си, никога няма да открият истината.

3. Брутално честни

Някои ще ги нарекат най-добри приятели заради това, други ще посочат, че са брутално честни. Скорпионите обаче са най-искреният и най-непосредствен знак в хороскопа.

4. Вашата тайна е винаги в безопасност с тях

Когато им казвате тайна, можете да сте сигурни, че никога няма да бъде разкрита. Ето защо Скорпионите ще бъдат велики шпиони и детективи, но и добри приятели.

5. Ако ги нараниш, те винаги ще бъдат отмъстителни

Голяма сила се крие във факта, че те следват всяка стъпка, която правят, и ако забележат, че лъжете или ги предадете, те ще направят всичко възможно, за да ви унищожат. Те ще станат най-големият ви кошмар и ще се радвате, че сте мислили, че можете да играете с тях. Отмъщението им винаги идва неочаквано.

6. Скорпионите са властни и твърдоглави и вярват, че винаги са прави.

Никога не биха се задоволили с партньор, който не ги цени и ги използва, за да подхранва самочувствието си. Той никога няма да свири втора цигулка.

7. Тъй като са много потайни, представителите на тази зодия не се разкриват лесно пред хората.

Преди да го направят, подлагат човека на дълбок анализ и серия от изпитания, за да се убедят, че е подходящ да приеме в себе си тайните им.

8. Те обожават животните и децата

Представителките на зодия Скорпион обожават животните. Има моменти когато Скорпиончетата губят вяра в хората, но никога в животните. Те биха приютили котенце или споделили обяда си с бездомно кученце при всяка удобна възможност..

И след всичко написано до тук, трябва да знаете, че влезли под кожата на Скорпиона, ще намерите в негово лице страстен любовник, верен приятел и подкрепа в трудните моменти. Те винаги ще застанат до вас и ще ви помогнат да преминете през всичко.

Източник: http://mozache.com