Жените с нежно сърце имат най-устойчивите връзки

Жената с нежно сърце не се страхува от истинската близост. Тя ще отвори душата си и ще ти позволи да влезеш свободно и да се настаниш удобно. Ще те държи близо до себе си и ще слага глава на рамото ти. Ще те целува по челото и бузите. Никога няма да се въздържи да ти покаже привързаност или внимание, защото вярва, че близките ѝ заслужават да бъдат глезени.

Жената с нежно сърце винаги дава всичко от себе си. Ще пожертва голяма част от времето си за теб. Ще направи каквото може, за да те накара да се усмихнеш. Ако някога се нуждаеш от помощта ѝ, знай, че винаги ще бъде до теб. Никога няма да се поколебае да подаде ръка на някой, който има нужда.

Жената с нежно сърце никога няма да се откаже от близките си. Вместо да нервничи и да си мълчи по време на спор, ще се изправи пред тях и ще се опита да разреши проблема. Ще работи колкото е нужното, за да постигне желаното от нея. Не можеш да я изгониш лесно от себе си, тъй като няма да загуби вяра в теб.

Жената с нежно сърце никога не лъже. Ако го стори, вината ще я погълне. Ще я държи будна през нощта, докато не се пропука и не признае истината. Така че, когато си с такова момиче, можеш да спиш спокойно, знаейки, че всяка дума, която излиза от устата ѝ е истина.

Жената с нежно сърце може да види всяка ситуация от различни гледни точки. Ако я нараниш, тя ще се опита да направи всичко възможно, за да разбере защо си го направил, вместо да те нарече „гадняр“. И ако се извиниш, ще приеме извинението ти. Тя вярва в доброто у хората, така че е поддръжник на втория шанс.

Жената с нежно сърце е романтична по рождение. Тя е влюбена в любовта. Ще иска да държи ръката ти и да целува устните ти. Ще иска да те изненада с някой прекрасен подарък и да предприема спонтанни пътешествия. И вярвай ми, ще се отнася с теб с уважение.

Жената с нежно сърце няма много приятели, но тези, които са до нея са ѝ безкрайно близки. Тя ги счита за част от семейството си. Нарича ​​ги сестри и братя. Държи хората в живота си от дълго време, защото не иска да изоставя миналото си. Тя просто иска приятелството ѝ да трае цял живот.

Жената с нежно сърце е 100% искрена. Ще ти позволи да видиш истинската ѝ същност, недостатъци и всичко. Просто няма какво да крие. Ще бъде изключително открита и ще отвори сърцето си за теб, защото е от момичетата, които живеят в искреност.

Жената с нежно сърце е сантиментална. Тя ще запомни малките неща. Ще знае точно какво да каже, за да те накара да се смееш със сълзи и ще намери начин да върне усмивката на лицето ти, когато чувстваш, че целият ти свят се разпада.

Жената с нежно сърце има най-устойчивите връзки, защото разбира колко много време и усилия изисква любовта. Тя е готова да направи всичко по силите си, за да запази щастлив човека до себе си, стига той да ѝ отговаря със същото.

Източник: https://dama.bg