Когато ме обичаш…

Щастие е, когато осъзнаеш, че най-хубавите неща в живота не са неща, а усещания, чувства…

И няма по-велико чувство от любовта! Тя е навсякъде около нас, но най-вече вътре в нас. Когато я носим в себе си, светът сякаш става по-добър. И когато ме обичаш, аз самата ставам по-добър човек. Усмихвам се на слънцето и благодаря за днешния ден. Защото вярвам, че съм благословена! Защото усещам радостта!

Когато ме обичаш, когато чувам как сърцето ти тупти, облегнала се на силните ти рамене, по-спокойна съм. Чувствам се защитена и щастлива. Не ме е страх от нищо и не искам да знам какво ще стане утре. Искам този миг да продължи вечно, защото няма нищо по-хубаво от това да съм в прегръдките на най-любимото момче.

Когато ме обичаш, чувам любовта ти, усещам я, дори и да мълчиш. Защото няма нищо по-хубаво от тишината, когато до теб е любимият човек. Разбираме се само с поглед, а целувките ни казват всичко. Не е нужно много да говорим, за да покажем чувствата си. Действията са важни! Затова… нека се целунем!
<
Когато ме обичаш, чувствам се свободна. Толкова свободна да мечтая, да пътувам към луната, да бягам боса на плажа, да танцувам под дъжда. Защото знам, че с теб мога да направя всичко и всичко заедно ще изградим. Никой няма да ни съди, никой нищо няма да ни забрани. Защото любовта не познава граници и не се спира пред нищо!

Когато ме обичаш, щастлива съм! Защото знам, че ще заспя спокойна, сгушена в моя любим. А сутринта ще се събудя с усмивка, целуната от най-добрия мъж. Щом усещам топлината на твоята любов, забравям всички грижи и проблеми. Виждам красивите неща. Вярвам, че най-доброто предстои! Защото сме си двама – аз и ти!

Източник: https://www.iwoman.bg