Нужни са само 17 секунди на ден, за да задействате Закона на привличането

Нужни са само 17 секунди на ден, за да промените живота си.

Нужни са само 17 секунди на ден, за да сбъднете желанията си.

Нужни са само 17 секунди на ден, за да задействате Закона на привличането…

„Когато в съзнанието ви се появи мисъл и вие я задържите чиста, само за 17 секунди, осъществявате връзка с енергията във Вселената.

Но думата „чиста” е много важна. Това значи мисълта да не е изпълнена с противоречия, страх и несигурност…

Задръжте мисълта за нещото, което желаете чиста.

Представете си това, което желаете. Почувствайте се така, сякаш вече го имате. Нека усещането ви завладее…

Задръжте тази мисъл само за 17 секунди. И вижте как след това към нея ще се присъедини друга мисъл. Защото така действа Законът на привличането. А тези две мисли, свързани заедно, притежават огромна сила.

Eнергията в тази чиста мисъл за нещо, което желаете, задържана в съзнанието ви само 17 секунди, се равнява на енергията на 2 000 часа, в които активно се работили за същото желание.

Наистина е удивително!

А когато пристъпите към следващата 17-секундна чиста мисъл, енергията й е 10 пъти по-голяма! Колкото 20 000 часа на активно действие.

А можете ли да си представите какво става, когато добавите още една чиста мисъл за още 17 секунди…

Опитайте и ще видите колко лесно всъщност е да промените живота си. Да реализирате желанията си. Да привлечете всичко, което искате…”

Естер и Джери Хикс, автори на книгите “Законът на привличането: Основите на учението на Абрахам”, “Поискай и ще ти бъде дадено”, “Ново начало”

„Ако задържите една приятна мисъл 17 секунди в ума си, друга мисъл, със същата позитивна честота ще се присъедини към нея. След още 17 секунди Законът за привличането ще привлече към тях нова, още по-красива мисъл. Всъщност, необходимо е “усилие” само първите 17 секунди. Защото веднага след това Законът на Вселената се активира и започва да върши останалото.

С всеки 17 секунди става все по-лесно и все по-забавно.

И най-дългият път започва с първата крачка, но често не знаем коя е тя. Ето я първата крачкa, 17 секунди, започни от тях и виж как ще се промени един твой ден. После още един. После още един.

Не си постaвяй за цел да промениш живота си. Постави си за цел да промениш един свой ден и започни с първите 17 секунди. И така миг по миг ще откриеш, че си способен да твориш своята нова, харесвана от теб реалност.

Позабавлявайте се с това Огромно знание. Експериментирайте с него. Изследвайте го! Започнете още сега. Затворете очи. Отпуснете се. Усмихнете се.

Изберете съзнателно приятна за вас мисъл и я задръжте в ума си 17 секунди.”

Дийпак Чопра, автор на „Рецепта за пълно щастие”, „Седемте духовни закона на успеха“, „Свръхмозъкът” и др.