Телецът в любовта: романтика и непоклатима лоялност

Или защо никога да не подценявате тази зодия в любовта!

Познаваме Телците като земни, практични и много упорити. Обичат добрата храна, а понякога са и доста мързеливи.

Не се говори много обаче за Телците като любовници – а истината е, че хората от този знак притежават такава лоялност, каквато никоя друга зодия не може да конкурира! В това отношение с тях могат да се сравняват само Скорпионите.

Когато един Телец срещне половинката си, няма нещо на света, което не би дал или пожертвал в името на връзката. Човекът, който прави Телеца щастлив, ще се радва на непоклатима лоялност и преданост. Телецът е всеотдаен, а също така и много постоянен в чувствата си.

С мъж от зодия Телец няма причина да си занимавате ума с въпроси дали не се заглежда по други жени. Телецът е верен и разумен. Той твърдо вярва, че не си струва да застрашава една стабилна и удовлетворяваща връзка с импулсивни залитания.

Телците са много етични и никога не правят нещо наполовина.

Впрочем, те са такива във всяка една сфера на живота си, включително в работата си. Нямат навика да обещават нещо, а след това да забравят. Много са съвестни към поетите задължения и не вярват, че има смисъл нещо да се прави “пет за четири”. В личните връзки е абсолютно същото, защото веднъж решат ли, че нещо или някой си струва, те влагат цялата си енергия, за да може нещата да се получат, и с удоволствие биха носили любимия човек на ръце.

Прочутият Телешки инат има и добра страна.

Телците имат лоша слава заради ината си. Наистина, тази черта от характера им често работи срещу собствените им интереси. В други случаи обаче, може да бъде най-голямата им сила. Защото другата страна на ината се нарича упоритост. Телците са непоклатими, когато искат нещо, когато вярват в нещо, когато обичат и когато имат ясна цел. Тогава са готови, ако трябва, да се изправят сами срещу целия свят, за да се борят за своето, и окото им няма да трепне.

И накрая, Телците дълбоко в себе си са любящи, нежни и силно романтични хора. Да не забравяме, че знакът е управляван от Венера, което прави Телеца ценител на всичко хубаво, рафинирано и носещо удоволствие. Хората от тази зодия са ценители на хубавата храна, на музиката, на доброто вино. С тях можете да очаквате прекрасни романтични вечери, както и щедри подаръци.

Затова, ако имате в живота си Телец, оценявайте неговата вярност и това, че е непоклатим в любовта и подкрепата си към вас! Да, понякога неговото упорство ще ви къса нервите, но това е нищо в сравнение със стабилността, която половинката ви Телец може да ви предложи. А това е нещо, което срещаме достатъчно рядко.

Източник: http://www.missbloom.bg/