10-те тайни на гейшата

Японската гейша никога не пита мъжа, кога ще дойде отново. Смята се е, че най-здравото обвързване е невидимото, оплитащо душата и съзнанието на мъжа. Когато мъжът стигне до извода, че вие сте най-прекрасната жена на света, той сам ще идва и ще остане с вас завинаги.

Гейшите играели съвършено играта на любовта. Те владеели техниките на еротичния масаж, който отпуска, позволява достигането на хармония с тялото и понижава стреса. Основните елементи на този масаж, който ще стане известен като “масажът на гейшата”, са поглаждане, разтъркване, размачкване. Японката изпълнявала масажа с нежни ритмични действия, като обръщала особено внимание на мъжките ерогенни зони: гърдите, шията, вътрешната част на бедрата, половите органи. По време на масажа горели свещи с аромат на канела и иланг иланг. Този масаж бил игра, в която нямало място за суетата. За да се направи добър масаж трябва да се обича тялото на партньора. Ето защо гейшите били толкова добри в това, което правели – те обичали безусловно и се отдавали безрезервно. Spa life разкрива за вас разкрива за вас тайните на гейшата:

10-те тайни на гейшата

Думата “гейша” означава “човек на изкуството”. Ето защо, за да бъдем като нея, трябва да усвоим нейните ритуали за красота, креативност и изящество:

1. Бъдете винаги привлекателна за него!

Обръщайте внимание на всяка една част от тялото си, най-вече на краката. Краката играят важна роля в любовта, ето защо трябва да се грижим за тях подобаващо. Най-лесният начин да постигнем това и да си създадем японския навик да ходим боси вкъщи. Тази ежедневна процедура ще помогне на краката ни да отпочиват, а всички знаем, че отпочиналите крака изглеждат секси.

2. Потанцувайте му!

Няма нищо по-атрактивно от извивките на женско тяло по време на танц. Ако имате време и желание можете да научите традиционен японски танц и да го изпълните на половинката си под съпровода на нежна и ритмична музика.

3. Отпуснете го с чай и ласки!

Направете си домашна чаена церемония. Идеята не е да приспите любимия с безкраен четиричасов ритуал. Сложете да заври вода и после добавете ароматен зелен чай. Предложете първо на партньора, както би направила всяка една гейша. Демонстрирайте му с ласки и нежност, че той е най-важен за вас. Зеленият чай ще елиминира токсините и ще релаксира телата ви.

4. Масажирайте го!

Започнете любовната игра с чувствен масаж. Масажирайте краката и гърдите му. Докосвайте го нежно, но уверено. Опознайте тялото му, но нека вашето да остане загадка за него. Гейшата дава на мъжа това, което иска той, като при това не изисква внимание за себе си.

5. Съблазнете го със страстни устни!

Гейшите оцветявали устните си в ярко червено, за да приличат на разцъфнал мак. Червените устни били особено привлекателни. Някои изкусителки даже намазвали захарен сироп върху червилото си, за да станат още по-неустоими. Подчертайте устните си – с червило, гланц, каквото имате под ръка, и ще видите резултата.

6. Изтощете го от любов!

Гейшите владеели изкуството Ааики – можели да правят любов без да се изтощават. Направете стиптийз на любимия човек, бавно, без да бързате. А после правете любов с него докато отмалее от изтощение.

7. Бъдете винаги елегантна!

Не позволявайте любимият да види вашите разкрасителни ритуали. Не трябва никога да се явявате неглиже – с маска на лицето и ролки на косата. За него вие сте великолепно същество, естествено красиво, без да полага усилия за това.

8. Подчертавайте очите си!

Гримът на гейшата трябва да бъде изразителен. Освен устните, очите също трябва да привличат вниманието и да бъдат мистериозни. Не се ограничавайте, използвайте очна линия, спирала и сенки, стига съчетанието да ви отива. Опитайте опушен грим, за по-голяма дълбочина на погледа.

9. Направете кожата си копринена!

Напълнете копринена торбичка със стрит на прах ориз. Натопете я в топла вода и изстискайте. Обтрийте кожата на лицето, а после и на цялото тяло. Полезните съставки ще проникнат в кожата след втриването. Накисвайте и изстисквайте колкото пъти е необходимо, за да измиете цялото си тяло. Така се разкрасявали гейшите.

10. Поне един път бъдете тайнствена непозната!

Изненадайте любимия, като си облечете кимоно и си направите традиционна прическа на гейша. Ако косата ви е къса, можете да сложите перука. Гримирайте се, за да влезете напълно в ролята. Подарете му еротична фантазия с непозната азиатка, веща в изкуството на любовта.

Източник: http://spa-life.bg