17 неща, които знаем от жените, омъжили се за мечтания мъж

Докато, на много места се говори само за раздели или развод, има и такива, където истинската любов все още съществува. Примери ни дават жени, намерили мечтания съпруг и потвърждаващи неща, които си мислим, че отдавна са изчезнали.

1. Първата брачна нощ е всичко, което очакваш

Независимо дали си имала невероятно дива нощ, изпълнена с сексуални фантазии, или просто си припаднала в леглото, покрито със сатен и заспала, докато ядеш пица (защото както знаем, поради вълнението, много от булките буквално забравят да ядат по време на сватбеният си ден), сватбената нощ е всичко, което искаш. Чувстваш се добре, защото знаеш, че си изживяла един най-хубавите си дни, с най-важния човек до теб.

2. Меденият месец е наистина меден

Приказното вълнение продължава дори след сватбата. Независимо дали вашият меден месец е на някой плаж в Хавай, изкачвате Мачу Пикчу или релаксирате у дома на дивана – където и да е, времето прекарано с този човек ти доказва все повече, че беше права да кажеш Да.

3. Той знае, че сте равни

Каквито и да са ролите ви във връзката, те са равноправни. Той е здравомислещ, относно задълженията на жените и мъжете и не очаква от теб да вършиш само типичните женски неща, както и ти не очакваш от него само типичните мъжки неща. Е освен ако ти самата не искаш да е така. Въпросът е, че говорите, обсъждате и решавате по свой собствен образец как да протичат нещата във вашата връзка.

4. Добър е в правенето на неща, които са важни за теб

И не говорим само за големите жестове като огромни подаръци и серенади, а за дребните неща. Например, това че оставя филийката в тостера, за да остане топла за теб или това че изхвърля трохите в боклука, а не в мивката, защото знае, че обичаш тя да е чиста. Всички тези малки жестове показват, че наистина те познава и знае как да те накара да се чувстваш добре.

5. Пеперудите пърхат в корема ти всеки път, когато го представяш като свой съпруг

В повечето случаи жените представят мъжете си просто по име. Но опитай, дори да е от време на време, да го представиш като твой съпруг. Повярвай, след изричането на това изречение, цялото ти същество ще изтръпне от приятната емоция.

6. Замисляш се, че не си заслужава да се караш с него

Не ни разбирай погрешно. Всички двойки се карат и това е напълно нормално. Но когато си женена и то за мечтания от теб мъж, понякога просто ти се струва, че с него не би се скарала за нещо, за което би се скарала с някой друг. Да, той понякога сигурно прави някои досадни неща, но не се фокусирай върху тях. Замисли се за хубавите неща, които прави и забрави останалото.

7. Не можеш да си представиш, да не си омъжена за него

Свикнала си с него, той прави живота ти пълноценен. Просто не можеш да си представиш живота без него. НО не по начин “уф не искам да съм сама и да започвам всичко отначало”, а по начин “животът ми с теб е просто по-добър, отколкото беше преди”. С него си, защото искаш да си с него, а не защото трябва да имаш някакъв мъж до себе си. Това разграничава успешните бракове от тези, които съществуват единствено заради общественото мнение.

8. Чувстваш се по-добре, когато си около него

Самочувствието и себеуважението е важно, но когато и някой друг вярва в теб… вече се преминава на следващото ниво. По-уверена си, по-смела си – готова си да направиш всичко, дори да покориш света!

9. Горда си с него

Поглеждаш към нещата, които прави (или вече е направил) и си изпълнена с гордост. Въпреки че не си му майка или усещаш подобно чувство на гордост. Знаеш, че това е твоят мъж и си готова да го подкрепиш във всичко, което прави.

10. Начинът, по който те гледа

Знаеш за кой поглед точно говорим (и все пак да уточним, невинаги е сексуален). Това е поглед тип “ Господи …. Страхотна си!” и ти го дава не само, когато се очаква от него. Този му поглед се появя в най-неочакваните моменти – когато сте на разходка из града, връщате се от работа или просто си лежите в къщи. Показва ти, че се гордее с теб, толкова, колкото и ти с него.

11. Не се опитва да те промени, както и ти него

Ако сте стигнали до брак, малко или много и двамата знаете какво взимате. Затова, моля те, не се опитвай да промениш човека до себе си и да го превърнеш в това, което ти искаш. Той самият трябва да го направи, ако го чувства. Както са казали хората “не можеш да превърнеш котката в куче”. Не забравяй, хората са заедно, за да се допълват.

12. Говорите за секс открито и без притеснения

Сексът понякога отваря теми или въпроси, за които не всеки може да говори свободно. Затова е важно да може да говориш с партньора си открито, относно всякакви теми, свързани със спалнята. Все пак това е най-интимното поле и за двамата.

13. До теб е в момент на нужда

Една от дамите разказа следната история:

“Малко ми е неловко да кажа това, но смятам, че е важно. Преди няколко години, хранително отравяне ме връхлетя точно по средата на едно парти. Стомахът ми буквално се преобръщаше вътре в мен и единственото, което исках, е да се затворя сама в банята и да остана там, докато ми мине или докато не припадна. Съпругът ми ме грабна и изведе набързо от там. В колата по пътя към вкъщи ми каза “Ако стане нещо или инцидентно направиш нещо, няма да кажа на никого”. Щастлива съм да кажа, че нямах никакви инциденти или неприятни случки в колата, но дори и да имах знам, че никой нямаше да разбере за унижението ми. Тайната ми щеше да бъде запазена. Оттогава имаме нещо като вътрешна шега всеки път когато кажа “трябва да отида до банята” той ми отвръща “ако стане някой инцидент, няма да кажа на никого”, хах.”

Това ни отвежда и до номер 14.

14. Обича те, дори когато си странна

По същия начин се отпуска и той. Двамата имате свой собствен свят на комуникация и честно казано бихте се засрамили, ако някой друг ви види отстрани. И все пак с твоя човек се отпускаш по каквито и да е начини. Преправяте си гласовете, имате си своите шеги и всякакви други странности. Заедно сте освободени да се държите така, сякаш сте деца от някоя друга вселена.

15. С теб е независимо от всичко

Животът е труден – появат се неочаквани разходи и сметки, спадове и проблеми, наранявания от различен характер и дори смърт. Това са изпитанията, които неизбежно се появяват. Дефиницията за мечтания съпруг е някой, който е до теб през всички тези моменти. Някого, на когото да вярваш, дори и да ти се случи най-голямата “гадост”. Но не забравяй, същото се отнася и за теб. Фразата “Заедно в добро и зло” вече придобива смисъл нали?

16. На едно и също мнение сте относно децата

Без значение дали имате, или не.Той може да е мечтаният мъж за теб, но дали е мечтаният съпруг? Ако той е амбициран, съсредоточен в кариерата си и иска да се само двамата поне в близките 5 години, а ти виждаш себе си с 3 деца до края на годината, то тогава имате проблем. Преди да се встъпите в каквито и да е сериозни отношения, уточнете какво искате от живота и направете плана си заедно.

17. Всичко е същото, но в същото време по-добро

Когато си с него, нещата просто са по-добри. Без значение дали сте се оженили преди година, или имате 6-годишен брак и 3-годишна връзка преди това, усещате всичко по един по-различен начин. Всичко е същото, но някак си по-добро!