3 литра вода на ден? Ето резултатите:

3 литра вода на ден? Ето резултатите: | Диана image 1

Сара, на 42 години, майка на две деца, страдала от ежедневно главоболие и лошо храносмилане. По препоръка на лекар решила да пие 3 литра вода всеки ден за цели 28 дни. Резултатите са невероятни.

Денят на Сара Смит обикновено започвал с чаша чай, а вода пиела на обяд и вечеря – приблизително един литър на ден. Когато прочела, че трябва да пие много повече, решила да направи експеримент и в продължение на четири седмици да пие по 3 литра вода на ден.

Опитът си е описала в Дейли Мейл.

Тя била окуражена от лекар, който я посъветвал да пие един литър сутрин, вторият литър на обед и още един през нощта. Целият процес е сниман от ден на ден, като в началото е изглеждала десет години по-стара, като на 52 години, с тъмни кръгове под очите, изпъкнали бръчки, червени петна, кожа без блясък.

Тя започнала да се чувства по-добре само след една седмица. Главоболието изчезнало, а храносмилателната ѝ система работела много добре. След четири седмици от експеримента, лицето ѝ изглежда напълно различно. Като друга жена. Изчезнали тъмните кръгове, зачервяването, кожата и станала мека като на дете. Тя се чувствала по-здрава и слаба, което е странно, защото не е променила нищо друго в рутината си освен по-голямото количество вода. Сара съветва жените да изпробват да увеличат количеството вода, като разбира се преди това се консултират с лекар или диетолог.