3-те зодии при мъжете, които ревнуват като луди

Няма стабилни взаимоотношения там, където има луда ревност. Обикновено жените са тези, които ревнуват своите половинки и живеят в постоянна параноя. Но повярвайте ни, има и мъже, които могат да ви съсипят живота със своята несигурност.

Овен

Овните са царете на Зодиака, точно за това са и големи ревнивци. Иска всичко да му принадлежи, а понякога нещата му се изплъзват от ръцете. Когато един Овен обикне една жена истински, няма сила на света, която да го спре да я притежава. Когато завладее сърцето ѝ, ще се погрижи с всички останали му сили да я задържи до себе си. Овните имат самочувствие и няма да паднат толкова ниско, че да проверяват телефона на половинката си, но със сигурност ще подпитват приятелите си дали не са чули или видели нещо. Ревността на Овните минава всички граници тогава, когато усети и най-малка колебливост в своята половинка. Тогава всички лудости се събират в едно и гнева му може да накара всяка жена да си събере багажа и да го напусне на мига.

Рак

Това са най-изкушаващите жени според зодията Раците имат проблеми със самочувствието. Несигурни са в себе си, в това, което могат и дори не харесват начина, по който изглеждат. Ако една жена не забележи всички тези несигурности в характера на Раците, то със сигурност ще ги усети чрез ревността му. Те са параноични за това, че тя ще си намери друг по-стойностен мъжкар, ще се влюби и ще го напусне. За това Раците непрекъснато любопитстват и подпитват жената до себе си къде е била, с кого е била… и всички тези дежурни досадни въпроси. Никоя жена на този свят няма да изтърпи такова поведения за дълго време. За това мъжете от тази зодия трябва да се стегнат и да оценят реално положителните си качества, да се “напудрят” с малко нормално самочувствие и да престанат да се ровят в телефона на любимата си.

Скорпион

Отровата на Скорпиона може да ви съсипе живота. Тези мъже имат много проблеми със себе си и това се отразява във всичките им връзки. Не понасят някой да гледа, да говори или да доближата любимата му. Става агресивен и лошото е, че винаги си го изкарва на жената, която обича. Като цяло няма проблеми с доверието, просто не понася някой друг да пипа това, което му принадлежи. Скорпионът живее с идеята, че човекът до тях трябва да прекарва цялото си време с него и да няма нужда от нищо друго, освен от компанията му. Той трябва да разбере обаче, че ако иска жената с него да е щастлива, трябва да приема с охота хобитата и страстите ѝ. Това ще поддържа и интересът ѝ към нея за дълго, дълго време и ще уважава всички нейни дейности. Любовта е разнообразие, не я съсипвайте с вашите странни представи за връзка.

Източник: www.actualno.com