6 признака, че трябва да се разделиш с някой, дори и все още да го обичаш

Любовта е странна, сложна и непредвидима. Точно като животът – той понякога ни изпраща хора, в които се влюбваме, за да разберем по-късно, че не са правилните за нас, но пък са ни научили на толкова много.

Идва момент, в който различията и проблемите взимат превес в една връзка и дори любовта и топлината да са все още там, става ясно, че е време да разделите пътищата си.

Днес ще ви говорим именно за онези сигнали, които понякога пренебрегваме, вкопчени в идеята за любовта. Сигналите, че трябва да се разделим, макар и да сме все още влюбени…

Те са:

Не си щастлива – няма смисъл да стоиш с някой, за да не го нараниш. Имаш само един живот, живей го щастливо!

Искате различни неща – деца, работа, дом – това са важни етапи в живота и трябва да сте на една вълна, за да имате бъдеще.

Постоянно мислиш за раздяла – нали знаете, всичко започва с мисълта и постепенно се материализира. Щом го мислиш, рано или късно ще се случи.

Не можете да разрешите проблемите си – ако сте опитали всичко и все пак нещата не се получават, то е време да признаете, че не може да поправите нещо, което не е просто счупено, а е изчезнало.

Не получаваш това, от което се нуждаеш – връзките изискват старание, компромиси и грижа за другия. Ти знаеш най-добре от какво имаш нужда и имаш правото да го получиш.

Чувстваш се психически, физически и емоционално изтормозена – тук няма какво да коментираме. При следа от тези три неща е ясно, че е време да си тръгнеш.