7 причини защо жените се влюбват в мъже от зодия Рак

Представителите на зодия Рак може да ви се струват леко срамежливи на пръв поглед, но това е само на пръв поглед. Всъщност те крият доста интересни качества, които омагьосват не една и две дами. Бъдете сигурни, че ако ви е набелязал мъж Рак, ще се опита да ви впечатли по най-различни начини и всички до един ще му идват отвътре. Ето няколко причини, които ще ви накарат бързо, бързо да се влюбите в него:

1.      Ще ви докажат, че рицарството е живо

Ако някога сте си мечтали за рицаря на белия кон, определено ще намерите някои от неговите качества в мъжа Рак. Той е елегантен, красив и истински джентълмен, който ще бъде винаги готов да ви се притече на помощ. Обича да показва, че е различен от останалите мъже и много лесно ще „излекува“ раните ви от старата, неподходяща връзка.

2.      Те знаят какво искат

Раците винаги имат реална представа за нещата и това как трябва да се получат. Бъдете сигурни, че вкарват смисъл във всяко нещо, с което се захванат, включително и във връзките си. Те казват нещата така, както ги чувстват и винаги държат на думата си. Имат ли цел, ще направят всичко, за да я постигнат особено ако тази цел е свързана със сърцето на някоя дама.

3.      Чувствителни са

Представителите на този знак се доверяват изключително трудно, защото страхът им да не бъдат наранени е доста голям. Ако искате чувствителен мъж, който да ви изслушва и да обича да говори за себе си и много държите на романтичните жестове, тогава мъжът Рак е вашия човек!

4.      Мистериозни са

Всички дами си падат по по-загадъчните мъже, е раците могат да се впишат в тази категория. Веднага ще забележите, че има нещо различно в тях, че по някакъв начин се открояват на фона на останалите и ще ви се прииска да опитате да ги разгадаете. Попаднете ли веднъж в тази игра, трудно ще се измъкнете и те добре го знаят. 🙂

5.       Чаровни са

Дори да не притежават физическите качества, които обикновено ви привличат, няма как да останете безразлични към тяхната необикновена харизма. Определено ще ги забележите. Те обикновено са изключително позитивни, усмихнати и наистина добра компания за приятен разговор.

6.      Добри приятели са

Дори ако прекратите връзка с мъж Рак, бъдете сигурни, че драматичния край е много малко вероятен. Те ще пожелаят да си останете приятели и повярвайте, че това наистина може да се получи. Докато сте заедно мъжът Рак ще ви бъде личен асистент, най-добър приятел, приятел за по чашка, съветник и любовник.

7.      Семеен тип са

Ако искате сериозна и стабилна връзка с щастлив край – търсете мъже зодия Рак. Те са лоялни, рядко изневеряват и през целия си живот са в търсенето на „единственара“, с която да създадат семейство и да прекарат живота си. От тях стават изключително добри бащи и съпрузи, а повечето дами биха били изключително доволни да имат подобен „сигурен“ мъж до себе си.

Източник: http://www.beu.bg