Енергия на парите

Енергията на парите е трудна за управление. Умението правилно да се управлява тази енергия дава възможност да се увелечят доходите. Случват се такива ситуации в живота когата е необходимо да знаем как да управляваме тази енергия.

Например вас са ви помолили да дадете пари на заем, от една страна е необходимо да се помага на хората но само ако средствата ви позволяват , от друга страна даването на заем може да блокира вашата енергия на парите. Защото парите няма да работят за вас а с тях ще се разпореждат други хора и след това ще се върнат при вас без никаква полза и изгода.

Как правилно да даваме пари за да може този наш щедър жест да привлече още по добри финанси?

Когато ние даваме пари на заем нашето подсъзнание възприема това като сигнал за това, че ние много лесно даваме пари все едно че не са ни нужни. По този начин колкото повече пари даваме то толкова по малко финанси ще имаме, но това не означава да не давате пари на заем на близки хора. Просто трябва да го правите правилно.

Парите се увеличават в този случай когато се намират в движение. Какво ще бъде това движение когато вие сте дали и ще получите също толкова колкото сте дали. Ако се касае за близък човек просто неможе да се откаже, но запомнете само ако вашите пари носят увеличение вие ще мажете да успокоите вашето подсъзнание и ще увеличите финансовия поток.

Ако ви е неудобно да давате пори на ваш близък човек под процент, то можете за услугата да помолите за малък подарък бутилка алкохол, шоколад или кутия бонбони в този случаи парите работят за вас и ви носят полза.

На кой е опасно да давате заеми?

Има категория хора които живеят само със заеми може би съдбата им е такава или просто не умеят да се планират приходите и разходите. Окултистите счетат че колкото по беден и нещастен е човек той неможе да се справи и на такива хора не е желателно да им се дават заеми. Защото енергията на парите е свързана с енергията на човека и колкото той е по успешен толкова повече пари ще има и обратното.

Ако ваш близък постоянно ви иска пари на заем, то съгласете се че за това положение самият той има вина. Да той ще върне парите но с парите ще върне и частица от своето бедствие защото парите реагират на личната енергия на човека.

Ако човека има нужда и вие сте преценили , че можете да отделите тази сума то му е дайте безвъзмездно. Така и човека и вие ще можете да се съхраните, но това не означава на всички да помагате безвъзмездно.

Правете го според усещането и възможностите си!

Източник: http://occult-times.com