Каква майка ще сте според вашата зодия

Любвеобилна до лудост, или свободен дух, ето какво казва вашият знак!

Не е нужно да сте бременна, за да се чудите какъв тип майка ще бъдете, това е нещо, за което можем да мислим през различни периоди от живота ни.

След като вече сте възрастни и сте срещнали човека до вас, а вашият вътрешен часовник е започнал да тиктака по-силно, най-вероятно сте се замислили дали искате да имате деца и каква майка ще бъдете. Ако сте имали страхотен модел в лицето на собствената си майка, вероятно искате да сте като нея, може би дори по-добра от нея. Но ако не сте имали достатъчно късмет да имате фантастична майка, най-вероятно искате да бъдете коренно различна от нея.

Истината е, че майчинството е процес на учене през целия живот и точно когато мислим, че сме го усвоили, се случва така че да се налага да импровизираме. Експертите обаче са категорични, че и тук има голямо значение каква зодия сте, за да определите каква майка ще бъдете.

Овен
Последното нещо, което ще направите, е да се заровите в окопите на майчинството. Ще насърчавате детето си да опитва нови неща и ще му вдъхвате увереност, сила и безстрашие. Ще искате детето ви да бъде активно както физически, така и психически, докато вие го подкрепяте с пълна сила.

Телец
Ще бъдете строги, но все пак и ще се отпускате и ще се забавлявате заедно. Ще налагате правила в рутината и ще се грижите то да израсне в здравословна среда, с по-малко електронни устройства. Едновременно с това ще накарате детето си да се чувства сигурно, но и ще го подтиквате да бъде самостоятелно.

Близнаци
Вие ще сте готината майка. Ще насърчавате детето си да излиза от зоната си на комфорт, да бъде смело и да опитва нови неща. Ще го насърчавате да бъде независимо. Ще го карате да разкрива чувствата си, без има изблици на гняв. Често ще се забавлявате заедно, защото ще ви е приятно заедно.

Рак
Вие ще искате да заснемате всеки момент от живота на детето си, затова и телефона ви ще е пълен с детски снимки и клипчета. От толкова много любов обаче, ще ви е трудно да налагате дисциплината, която искате, но когато се наложи, ще се справите. Детето ви ще е вашият живот и ще направите всичко за него.

Лъв
Имате страхотен живот, но се уверете, че ви остава време и за детето. Гордеете се с него и с постиженията му, но се уверете, че нещата, които вие сте постигнали някога, няма да го накарат да се почувства недостатъчно добро. Ще имате склонност да записвате детето си на всякакви нови неща, но се вслушвайте и в неговите предпочитания.

Дева
Няма да има група на майките или комитет на класа, в който да не се включите. Вие сте от онези майки, които ще искат да помагат и да организират доброволно всичко. Най-вероятно вече сте прочели всички книги за възпитанието на децата. Ще сте фен номер едно на детето си и ще го подкрепяте във всичко, а то с лекота ще просперира.

Везни
Няма да оказвате прекалено голям натиск върху децата и да ги карате да се стресират, така че най-вероятно ще имате предварително изготвен план на действие. Ще ги насърчавате да изразяват себе си по всеки начин, по който искат и вероятно няма да имате проблем с техния избор на облекло, татуировки и боди арт.

Скорпион
Ще сте изключително динамична. В един момент ще налагате контрол на детето, а в следващия ще му давате пълна свобода, за да се учи от грешките си. По този начин то ще израства. Силно привързани сте към детето си и дори може да сте леко параноични, когато не знаете къде е то и какво прави.

Стрелец
Ще вдъхнете любов към приключенията и пътуването в детето си от най-ранна възраст, защото искате то да се учи от живота. Затова и няма да имате традиционното мислене относно неговото образование. Но това може да доведе до затруднения, защото то няма да вижда авторитарната фигура във ваше лице.

Козирог
Детето ви ще знае, че има пълната ви подкрепа във всеки един момент. Каквото и да се случва, винаги ще заставате зад гърба му и ще го защитавате с ярост. Ще искате да се уверите, че сте го научили на всички ценности, да бъде възпитано и внимателно към другите. Ще трябва обаче да се научите да не се тревожите непрекъснато за него.

Водолей
Ще се стараете да сте толкова успешна майка, колкото сте успешна и в работата, и във връзката си с любимия човек. Винаги ще намирате време да правите нещата, които ви харесват. Затова и ще сте отличен пример за вашето дете. С удоволствие ще се включвате в разговорите с класа на детето, както и ще му показвате нагледно как се справяте в работата си.

Риби
Най-важното за вас ще бъде детето ви да се развива като независим и добър човек. Ще го насърчавате да има афинитет към изкуствата. Вероятно няма да сте прекалено строги и няма да тормозите детето си да покрива прекалено високи стандарти. Напротив! Ще го приемате такова, каквото е. С удоволствие ще се включвате се във всички негови игри и ще се забавлявате много.

Източник: http://www.missbloom.bg