Кои са 5-те неща, които най-много отблъскват мъжете?

Кои са 5-те неща, които най-много отблъскват мъжете? | Диана

Макар много топ моделки биха казали, че мъжете губят ума и дума и са готови да хукнат зад всяка, която има голям бюст и апетитно дупе, допитванията показват, че това не е съвсем так. Противно на очакванията мъжете са твърде претенциозни към предпочитанията си.

Изследванията показват, че дължината на краката, пищната гръд и задните части не са достатъчни, за да се привлече вниманието на мъжете. Те много често обръщат внимание на детайлите и се отказват от контакт, ако не им хареса някаква дреболия. Има 5 неща, които са много важни за мъжете и на които жената трябва да обръща внимание. В противен случая красотата и разкошното ѝ тяло нямат шанс да привлекат мъжа. Всеки случай – не и за сериозни отношения.

Твърде ярък грим
Тъмните сенки върху веждите, ярко червило и килограми крем никога не изглеждат красиво. Мъжете обичат естествените жени, а не онези, които са боядисвали лицето си часове наред. Това се отнася и за парфюма – никой не желае да се задушава. С една дума, важна е умереността.

Дълбоко деколте и мини пола
Ясно е, че погледите на мъжете се лепят по такива жени, но рядко един мъж ще покани такава клубна дама у дома си. Леглото е единственото нещо, заради което мъжете обръщат внимание на такива момичета. Мъжът обича, когато жената изглежда секси само заради него. А когато всички виждат какво тя предлага, той няма да ви възприеме сериозно, а само като жена за една нощ.

Гръмките разговори
Мъжете предпочитат жени, които умеят да се държат в обществото, а не онези, които в компанията говорят най-силно и най-често от останалите. Ако дрънкате без спиране, не се учудвайте, че мъжете ви отбягват. Вие отблъскването само с бърборенето.

Клюките
Той ще изслуша клюките, но това не означава, че наистина ще му е приятно. Мъжете не търпят интригантките, понеже се чувстват неловко в техните компании. Пък и му идва на ум дали не го клюкарите в негово отсъствие.

Лъжите
Мъжете не обичат момичетата, които лъжат. Ако мъжът хване веднъж жената в лъжа, постоянно ще си мисли дали тя не го е излъгала и друг път. И повече никога няма да ѝ вярва напълно.