Кои са най-умните сред зодиите?

Вижте Топ 4 на зодиакалните знаци с купища интелект.

Всеки един зодиакален знак има определени качества, които са му присъщи и които го определят.

Разбира се, балансът се поддържа с това, че всеки един от представителите на зодиака е различен и специален сам по себе си.

Когато става въпрос за интелигентност и умствен капацитет, звездите са помогнали със завидни умения и възможности на избрани, които водят класацията.

Дали вие сте от тях и кои са всъщност най-интелигентните зодии – можете да видите тук.

1. Риби

Често пренебрегвани, Рибите са най-мъдрите и най-умните от зодиака. Чуйте добре какво имат да ви кажат тези хора, защото обикновено винаги са прави, а нещата, които ви съветват, са изпълнени със смисъл. Най-интелигентният човек на всички времена, Алберт Айнщайн, е бил представител именно на този знак. Друг изявен представител на зодията е и създателят на Apple – Стив Джобс.

2. Близнаци

Близнаците са много интелигентни и не е случайно, че са непосредствено след най-умните от зодиите. Те боравят много добре с думите и успяват да научат езиците с лекота. Нямат проблем с разбирането и усвояването на нови знания и материали и са в състояние да се отличат в академичните среди.  Най-големият математик на нашето време, Джош Наш (изигран от Ръсел Кроу в „Красив ум“), е представител на зодия Близнаци.

3. Рак

Представителите на зодия Рак са много умни и се открояват със завидни умения да помнят много и все важни неща. Никога не подценявайте аналитичните способности на тези представители и умението им да преценяват перфектно всяка една създала се ситуация.

4. Водолей

Водолеите са изключително интелигентни, а в допълнение на това са и отдадени на работата си – качества, които ги характеризират като много успешни в професионален план.