Коя древногръцка богиня се крие в теб според зодията ти

Съществува схващане, че у всяка жена се крие по една древногръцка богиня. Те са отразяват същността ни, а от време на време изцяло покриват характера ни.

Ако винаги си се чудила коя древногръцка богиня се е вселила в теб и откъде идва твоя нрав, то си попаднала на точното място – днес ще те сравним с богиня и ще разбереш на коя приличаш и защо трябва да се гордееш с това!

Овен/Телец – Артемида (Феминистката) -Тя в никакъв случай не остарява! Красива, умна, самостоятелна и не позволява на който и да е мъж да й влезе под кожата. Често използва представителите на силния пол и дори е способна да ги измами в името на успеха си.

Близнаци/Рак – Хера – Семейната жена – Бракът и семейството й са най-големите ценности за нея. Разбрана и деликатна жена, докато не засегнеш най-милите й неща.

Лъв/Дева – Атина Палада – Кариеристката – Мъдра и интелигентна жена, свикнала всичко да прави сама. Има опасно силна интуиция и това, заедно с острия й ум, й позволява да расте в кариерата. Имате чувството, че в никакъв случай не се уморява, а, като милата й усмивка премине в режещ поглед, направо настръхвате.

Везни/Скорпион – Афродита – Съблазнителката – За тези жени възрастта няма значение. Те винаги могат да завъртят главата на който мъж си решат. Веднага усещат какво допада на съответния господин и му се представят в образа на идеалната жена. Опасни са!

Стрелец/Козирог – Деметра – Грижовната майка – Всъщност във всяка жена има по малко от тази богиня. Но при някои дами тя е обзела цялото им същество. Не ги интересува нищо, освен успеха и доброто на децата им. Понякога това се превръща в мания, която ограничава индивидуалната детска същност.

Водолей/Риби – Хеката – Забавната хубавица – При нея всичко става с лекота и с усмивка на уста. Страхотно чувство за хумор, невероятно позитивно излъчване, винаги е заобиколена от хора, които искат да й бъдат приятели. Само като влезе в стаята и сякаш нещо те кара да се усмихнеш. Пълна с живот, увлича се от мистичното, вярва в предсказания.

Източник: https://www.edna.bg