Лиз Бурбо: Задължителните условия за повишаване на женската енергия

1. Носете цветни дрехи!

Хората, които носят само черни дрехи са склонни да страдат от т.нар. травма на „отхвърлените“. По този начин, те като че ли   се опитват да намалят степента на страданията си, тъй като черният цвят „отрязва“ способността да усещат света около тях.  Но те забравят едно нещо: другите хора също не могат да ги почувстват.

2. Пийте повече вода!

Припомняме ви, че различните видове течности, които  употребявате през деня, не влизат в двата литра вода, които трябва да се пият ежедневно. Това трябва да бъде именно чиста природна вода, която може да ви помогне да се очистите от киселините, произвеждани днес от почти всички хранителни продукти.

3. Обърнете внимание на собствените си мисли!

Не забравяйте, че вие ​​никога няма да бъдете в състояние да контролирате това, което казват или това, в което  вярват  другите хора. Но вие можете да вземете решение да се превърнете в господар на собствените си мисли, и следователно, на думите си, които винаги са отражение на вашето мислене.

4. Намерете време за пълноценен сън!

Би било чудесно, ако преди лягане изберете да се потопите в някое вълнуващо  четиво, което ще повиши вашите вибрации на любов и самочувствие. Ако все пак ви е  трудно да заспите заради повишената активност на ума ви, станете и  запишете всичко, което се случва в главата ви. Когато легнете да спите отново, визуализирайте само своите желания, но в никакъв  случай текущите проблеми.

5. Обръщайте внимание на прекрасното!

За да се обграждате с красота, не е нужно да  харчите цяло състояние. Разходете се из дома си и оценете какво  красиво намирате  във всеки предмет. Много  бързо ще  се убедите в това, че „красиво“ не означава непременно „скъпо“. За да виждате красотата, трябва да бъдете  възприемчиви към красотата. Развивайте у  себе си това качество!

6. Не приемайте живота прекалено на сериозно!

Това означава да се научите да се отпускате, да се смеете повече и да не сте толкова сериозни. Да умеете да се отпуснете – това означава да продължите да се чувствате  добре, дори ако резултатите не отговарят на вашите очаквания. Да се  контролира всичко, просто  е невъзможно!

7. Не се обезкуражавайте!

Не забравяйте, че ако желанието ви не се е изпълнило, значи ви очаква нещо по-добро. Така че си кажете,  че в живота няма никакви проблеми или грешки, а  само опит, който помага да се опознаете.

Източник: http://nepoznato.energetika-bg.com