Любимите храни на представителите на зодия Близнаци

Любимите храни на представителите на зодия Близнаци | Диана

Представителите на зодия Близнаци се справят чудесно със своите хранителни нужди. Живота им е непрекъснато непрекъснато забавление и те имат необходимост от храни, които са вкусни и провокативни, но най-вече бързи и лесни.

Те не са фенове на готвенето и предпочитат да уплътняват времето си в четене на книга или гледане на филм. Обичат да консумират сладко, солено, горчиво, лютиво, та дори и всичко това, събрано в една чиния, съобщават от Foodpanda, които са направили изследване на вкусовете на клиентите си. В порцията им съвсем спокойно може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко кисел сос, тъй като са добри експериментатори.

Ето и кои са любимите ястия на близнаците.

Салати: Салатата трябва да бъде пищна, богата и да съдържа колкото може повече съставки. Сосовете са задължителни. От традиционните – може да ги впечатлите с гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите някой друг плод.

Предястия: Те обичат всичко панирано и пържено. Най-любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза; калмари и всякакви разядки намазани на филийки.

Основни ястия: При тях въглехидратните храни са на почит. Могат да изядат цяла тава с пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените ястия, но само ако има кой да им ги приготви.

Десерт: Не се учудвайте, ако видите близнак да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, шоколадови изделия и палачинки с шоколад. Може да ги видите как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

В заключение може да кажем, че са най- чревоугодната зодия и изключително непретенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие.

Любовта на близнака, определено минава през стомаха.