Мъжете, които подкосяват краката

Мъжете, които подкосяват краката на жените, всъщност ги правят нещастни. Но жените са щастливи от това, че са нещастни, защото са влюбени. Защото си мислят, че любовта така изглежда.

Пред мъжете, които подкосяват краката, жените не са себе си. Те оглупяват, притесняват се и си изцъклят очите в опит да изглеждат нормално.

Мъжете, които подкосяват краката, почти никога не харесват тези, които са подкосили. Винаги искат някоя друга. Нещо друго.

Косачите няма да се оженят за теб, но могат да ти направят бебе случайно. Те обичат да си наоколо, но не те искат за постоянно. Защото си луда. Защото ги ревнуваш от въздуха. А ти не си такава. Просто около тях си малоумна.

Косачите присъстват в сънища, дебнат на местата, на които ходиш, наместват се в мастурбацията ти, из всяка улица на града, в украсени спомени, пуснати на рипийт в главата ти.

Винаги те объркват. Te са с теб и някъде другаде, между краката ти, но и между облаците. Между невронната ти мрежа, диктувайки движенията й между чашите с вино.

Тръшканията, сълзите, потреперванията и стоновете. Всичко им приписваш на тях. Но всичко от теб идва.

Мъжете, които подкосяват краката оформят твоя тип мъж. Те са твоя “тип” мъж. По всички критерии освен важните. И не могат да те направят щастлива. Те са за малко. Винаги.

Мъжете, които подкосяват краката, не са подкосили сърцето ти, а ума и тялото. Сърцето има нужда от истина, за да е щастливо, а другото са оргазми и заблуди.

Автор: Йоана Мирчева, highviewart.com