Най-истинските жени са от тези 3 зодиакални знака! Не ги изпускайте!

Има жени, които още с появата си сякаш сменят изцяло въздуха в стаята. Има жени, които могат да преобърнат света ти, без дори да го осъзнаваш.

Има жени, които още с появата си сякаш сменят изцяло въздуха в стаята. Има жени, които могат да преобърнат света ти, без дори да го осъзнаваш.

Има една порода жени, които не бива да изпускате.

Колкото и да си мислим, че тези представителки на нежния пол са научени да бъдат кралици, те всъщност са родени велики.

Днес искаме да ви запознаем с 3-те зодии, които олицетворяват истинската женственост и сила!

Лъв

Истинска кралица, след нея са готови да тръгнат цели народи. Тя е дошла за да  води света към промените, за които той е готов. Раждане в семейството на Лъвица означава, че вашето семейство  е преминало на ново кармично ниво.

Нейното появяване в колектива показва, че дошло време за промяна към по-добро. Ето защо на Лъвиците им е  толкова трудно в  колективи – бардаци и в семейство, което няма  стремежи. На такива места Лъвицата няма как да изпълни своята мисия.

Скорпион

Лечителка и магьосница, всички знаем за несъкрушимата  харизма на  жената -Скорпион,  но тя има и една черта, за която всеки говори шепнешком. Това са такива жени, които виждат. Искате да знаете накъде трябва да вървите, попитайте жена –  Скорпион …

Те не само виждат, но и лекуват ранените души, които са толкова много в съвременния свят. Как го правят? Те виждат същността на всичко.  Те са видели и Рая, видели са и ада, а сега те са тук и тяхната задача е да  лекуват.

Водолей

Тя е родена, за да изпълнява мечти, собствените си и чуждите.  Тя вдъхновява хората около себе си да направят невъзможното –  възможно и близко. Тя лети много високо, като носи на крилете си още няколко десетки приятели. Дали и е Трудно?  Разбира се … Но тя се е родила, за да могат мечтите на Вселената да се сбъднат!

източник: www.edna.bg