Най-нежните зодии, които никога не показват, че страдат

Всеки човек е различен. Има представители на някои зодии, които са бурни, шумни. Има и такива, които са потайни и почти никога не можеш да разбереш чувствата им или фактът, че страдат.

Това са лесно раними характери, които винаги изглеждат добре пред света. Вътрешно, обаче, само те знаят какво се случва и какво преживяват. Вижте кои зодии никога нямат да издадат емоционалното си състояние и в същото време притежават най-лесно ранимите души.

 Стрелец Стрелците на пръв поглед изглеждат сурови, а понякога дори и безчувствени. За разлика от студения им външен вид, вътрешно в себе се те са страшно раними и чувствителни хора. Приемат страданията на хората като свои и винаги са готави да помогнат, ако ще то да е на непознат. Ако в дома ви присъства Стрелец, не го изпускайте. С тях винаги е весело и никога няма да скучаете поради страхотното им чувство за хумор. Но, когато са много наранени, забавлението изведнъж умира. Ще разберете, че един Стрелец не се чувства добре, ако рязко спре да говори. Тези бъбривци изведнъж спират всякакви разговори, когато са наранени.

Риби

Представителите на зодия Риби са силно емоционални хора. Много рядко показват или споделят само пред най-близките хора състоянието си. Най-жестоката болка за тях е, когато някой близък им забие нож в гърба. Тогава страдат много и се затварят още по-дълбоко в себе си. Много хора се възползват от съчувствието им и добротата която имат. Умеят много добре да прикриват емоциите си. Рибите знаят как да преодоляват собствените си бариери. Когато обичат, те са способни да споделят всичко. Но за външните хора си остават затворена книга. Близнаци

В Близнаците, както и самото име подсказва живеят две личности от които едната е много ранима. Те не обичат да показват тази си страна, защото са много уязвими. Несъмнено блестящият им ум и способността им да реагират мигновено във всяка ситуация им дава много ценни предимства. Като личности са много противоречиви и многостранието им не позволява на околните да отгатват и разбират емоциите им. Затова и те имат малко истински приятели. Защото не могат да разкрият истинската си същност пред всеки.

Редактор: Actualno.com