Нежност

Секс – това е най-малкото, което една жена може да отдаде на един мъж. И той съвсем не е толкова скъп, каквато особена стойност му се придава. Всъщност много по-ценна е нежността. Тази, която жената не отдава на всеки, дори не на всеки с когото спи.

Нежността не можеш да я купиш, нито да я откраднеш, нито да я вземеш със сила и с нищо не може да я сбъркаш. Нежността е онова пърхане в слънчевия сплит, което понякога не ти позволява да дишаш. Нежността – това е снимката на която тихо се усмихваш. Чувството, че го усещаш с връхчетата на пръстите си, дори когато той е далеч. Нежност е когато поемам лицето ти в ръце, целувам те или просто те прегръщам. Притеглям те силно към себе си, опитвайки се да усетя с ръцете си всичко твое, сега. Нежност – това е тайнствената усмивка в очите ми, когато мисля за теб.

Нежност е осъзнаването, че има на света място, където те чакат винаги с любов и с топлина и с малко тъга, защото винаги е тъжно, когато не сте заедно. И там винаги ще си чакан. Ще те чакат минута. Ще те чакат секунда. Ще те чакат през цялото лято… Ще те чакат цял живот.

Източник: https://lechebnitzazadushata.wordpress.com