Природна отвара срещу рак от “руския Петър Дънов” – лечителя Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек

Природна отвара срещу рак от "руския Петър Дънов" – лечителя Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек | Диана image 1

Наричат го “руският Петър Дънов”. Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек (20-ти февруари 1898-та година – 10-ти април, 1983-та година) е един от най-известните руски лечители. Той е натуропат и йога. Учил е миряните как да се лекуват с натурални лекове, как да се хранят природосъобразно и как да се закаляват, за да се предпазят от болести. Неговите последователи спазват и до днес съветите, които им е давал – да ходят боси, да правят специални упражнения и да дишат правилно. След едно посещение в Индия, Порфирий се завърнал в родината си с много нови идеи и голям опит, които с голям успех прилагал върху пациентите си.

teacher44

ЕТО И РЕЦЕПТАТА ЗА ОТВАРА СРЕЩУ РАК:

Необходими съставки:

500 мл вода

1 парче настърган джинджифил (около 5 см)

2 скилидки чесън

2 ч.л. прясно изцеден сок от лимон

2 ч.л. ябълков оцет

1/4 ч.л. куркума

1 щипка лют червен пипер

Сложете водата в съд на котлона и оставете да заври. Добавете настъргания джинджифил. Изключете печката и добавете намачкания чесън във все още врящата течност. След това – сложете куркумата и лютия червен пипер.

Изстине ли отварата, добавете ябълковия оцет и прясно изцедения лимонов сок и след това просто прецедете напитката. Може да консумирате лечебната смес като по желание добавете мед на вкус. Отварата има пикантен вкус, но ползите ѝ за организма са повече от невероятни.

ivanov-01

Разделете на четири части отварата (дозата ще Ви е достатъчна за два дни). Пийте я преди обяд и вечеря. Задължително е да закусвате, тъй като е опасно да приемате този лек на празен стомах. След като изпиете всичко – направете два дни почивка. Редувайте този цикъл на прием и почивка цял месец. Хубаво е, докато пиете полезната напитка да приемате лека, по възможност – сурова храна и да правите процедури за закаляване на организма.

Тази противоракова смес на Порфирий Иванов – Паршек ще прочисти напълно Вашето тяло, ще го тонизира и ще „отпуши“ органите и системите Ви да работят правилно. Отварата също така действа много добре на жлъчката и черния дроб.