Размисли за перфектната жена

Размисли за перфектната жена | Диана image 2

Няма как да бъдем съвсем идеални и перфектни, но нищо не ни пречи да положим малко усилия и да опитаме, нали?

Перфектната жена е брюнетка. Категорично!

Защото брюнетките излъчват по–топло и омайно присъствие от дамите със светли коси. Тъмнокоските са за предпочитани заради по-високия си коефициент на интелигентност, компетентни са в много житейски области и успяват почти във всичко, с което се захванат.

От перфектната жена се носи ухание на дама на сто процента. Щедро надарена, с подчертано пищни форми, дълги бедра и голям бюст тя винаги ще разпалва до безкрайност мъжките фантазии. Перфектната жена залага на червения цвят. Не само защото й е любим, а и Защото е печеливш. И не прави компромис с други цветове, които да я обезличават. Огън и страст – това е кредото ѝ.

Идеалната жена притежава приятна и поддържана фигура. Облеклото ѝ винаги е съчетано в тон. Тя просто има вродената дарба и усет за това, кое ѝ отива и кое – не!

Освен всичко изброено до тук, перфектната жена е и добър слушател. Намира време дори и в най-натоварения си график да изслуша околните. И да отвърне с адекватно решение на внезапно възникнал проблем. Тя е настроена позитивно и проявява завидно чувство за хумор. Забавлява се възторжено даже и на най-тъпите вицове на мъжете. Идеалната жена е от всичко по малко. Очарователна, естествена и неподправена в поведението си.

И ето как с няколко стъпки и малко усилия можем да разгърнем потенциала заложен в нас и да се превърнем наистина в перфектни и желани дами!

Автор: Пепи Гърбучева