Сексуалните характеристики на зодиите

Сексуалните характеристики на зодиите | Диана

Астрологията винаги е свързана с обобщаването и точно това е, което ще правим по-долу! Вижте сексуалните странности на всяка една от зодиите:

Овен (март 21 – април 19)

Овните жадуват за нови сексуални изживявания. Не обичат нищо повече от адреналина. Овенът обича сексът на открито, грубият и животински такъв, дърпането на коси и драскането с нокти. Любители са на бързия секс и са изключително егоистични в леглото.

Известен овен: Ема Уотсън

Телец (април 20 – май 20)

Ако срещнете телец в бара, по-добре да имате бита сметана под ръка вкъщи.
Телецът е сексуално ненаситен. И тук се няма предвид неутолим сексуално, по-скоро, че обича да се “храни” в леглото. Благодарение на изтънченият му вкус, Телецът, обича по-пищните храни. Като цяло е мързелив в леглото, също като отегчен тексаски рогат добитък в горещ летен ден.

Известен представител на зодия Телец: Меган Фокс

Близнаци (май 21 – юни 20)

Някои могат да сравнят близнака с пристрастен към лекарствата шизоиден тип на силиас – определено е като обладан от демон в леглото. Той е любопитен и отворен, никога не се срамува от нови сексуални експерименти. Неговата любознателна натура, често е бисексуална. Близнакът борави с пениса като със саксофон, а с вагината като пиколо – изключително талантлив орално.

Известен представител на зодия Близнаци: Морган Фрийман

Рак (юни 21 – юли 22)

Ракът е успешен в любовта, семейството и аналния секс. Привидно консервативен, маскира кипящите си сексуални нужди с бяла блузка и посещение на неделната литургия. Често съжалява за сексуалните си приключения, фиксиран върху традицията и морала. Но, това не го спира да надява латексовия костюм от време на време.

Известен представител на зодия Рак: Селена Гомес

Лъв (юли 23 – август 22)

Лъвът притежава природен магнетизъм, което му осигурява доста сексуални завоевания. Лъвът като животно е известен със сексуалната си доминантност и ненаситност. Прославен с неверността си и безнадеждно пристрастен към порното, либидото му е второстепенно в сравнение с желанието да хапе. Докато Лъвът е страхотен за една нощ, то връзките не са най-силната му страна.

Известен представител на зодия Лъв: Барак Обама

Дева (август 23 – септември 22)

Стереотипът за девствената ученичка със скрито неприлично сексуално желание е запазена марка за Девата. Сексуалните преструвки са изключително важни за нея. Когато не плете пуловер, Девата обикновено завързва някого с белезници за леглото.

Известен представител на зодия Дева: Бийонсе


Везни (септември 23 – октомври 22)

Везната са склонна да лъже за сексуалните си фантазии. Тя е всеизвестна с любовта си към дупетата, но това си остава в рамките на фантазиите, докато не стане прекалено явно в леглото.

Известен представител на зодия Везни: Кандис Суейнпул

Скорпион (октомври 23 – ноември 21)

Скорпионът често се подлага на сексуална рехабилитация. Сексът е религия за него. Може да каже дори, че сексът е цел на съществуване. Има два типа Скорпиони: тези, които се впускат в неутолими сексуални приключения и тези, които злополучно “кастрират” себе си, живеейки в обет за безбрачие някъде в планините.

Известен представител на зодия Скорпион: Кейти Пери

Стрелец (ноември 22 – декември 21)

Нищо не прави Стрелецът по-щастлив от дивия и необуздан секс. Той е приключенец и е изключително загадъчен на едно първично ниво.

Известен представител на зодия Стрелец: Скарлет Йохансон

Козирог (декември 22 – януари 19)

Козирогът е професионалист във всичко останало, но не и в секса. Намира секса за примитивен и неудобен, което го кара да експериментира рядко. Веднъж, след като Козирогът е свършил с механичната “работа”, става и си проверява имейла, защото не намира никакъв смисъл в гушкането.

Известен представител на зодия Козирог: Мишел Обама

Водолей (януари 20 – февруари 18)

Изобретателен и находчив, Водолеят често може да бъде видян да чете Кама Сутра. Обилният сексуален апетит и преситен мироглед често ги забърква в сексуални неприятности.

Известен представител на зодия Водолей: Джъстин Тимбърлейк

Риби (февруари 19 – март 20)
Рибите ще ви омаят с чувственост и чар, а нямат и нищо против да забият крака ви в устата си. Да, рибите имат фетиш към краката – доста мръснишко, а?

Известен представител на зодия Риби: Джъстин Бийбър