Скандални разкрития за принцеса Даяна взривиха Великобритания

Скандални разкрития за принцеса Даяна взривиха Великобритания | Диана

На бял свят излезе поредната порция скандални разкрития за принцеса Даяна. Кралският биограф Пени Джуниър припомня, че за никого не е тайна, че принцеса Даяна никак не е харесвала изгората на съпруга си принц Чарлз – Камила. Именно тя се посочва като основната причина за раздора в семейството на принцеса Даяна и принц Чарлз. Към днешна дата Камила е съпруга на принц Чарлз.

Пени Джуниър отбелязва, че принцеса Даяна не спирала да си играе с Камила, подлагайки я на сериозни психологически изпитани.

От написаното в новата книга на Пени Джуниър, която разкрива тайните на кралското семейство става ясно, че принцеса Даяна е прибегнала до твърде крайни похвати, за да спаси семейното си гнездо от Камила.

Джуниър твърди, че принцеса Даяна е заплашвала с убийство настоящата си заместничка.

Кралският биограф издава, че една вечер, докато Камила била сама в извънградския си дом, принцеса Даяна й се обадила по телефона и заявила в прав текст, че е изпратила човек да я убие, след което я призовала да погледне през прозореца, за да се увери.

Писателката посочва, че е повече от сигурно, че на любимката на Великобритания никак не й се е нравил фактът, че Чарлз я е заменил точно с Камила, макар по същото това време лейди Ди да е имала извънбрачна връзка с Джеймс Гилби.

Новината разтърси из основи Великобритания, а преобладаваща част от местните хора не вярват, че принцеса Даяна е била способна на подобно нещо.