Споделяйки истории за себе си на друг човек, ние споделяме частица от сърцето си!

Когато разказваме на някого за себе си, ние го допускаме в живота си, надявайки се остане за по-дълго.

– Как да се държа, когато се срещнем? – беше първото, което попитах на следващата сутрин.

– Какво обича да яде Марк? – неочаквано попита леля, забелязвайки гримасата ми. Вдигнах рамене.

– Не знам! А трябва ли да знам?

– Разбира се! Преди да предприемеш каквото и да било, не е лошо да разузнаеш какво обича човекът, какво не понася, предпочитанията му в различни области!

Имаш на разположение 36 срещи, за да събереш пълна информация за него: какво търси в жените, какво цени в мъжете, любимото му ядене, любимото му животно, каква музика му е приятна, какви книги обича да чете. Твоята задача е да узнаеш най-тайните му фантазии и най-смелите мечти. За да научиш повече, питай го за бъдещето, след това за миналото и най-накрая за настоящето.

– Само да питам и нищо да не разказвам за себе си? – удивих се аз.

Мъжът е устроен така, че трябва да разкаже всичко за себе си на първите три срещи. Да се представи, да покаже себе си. Затова слушай внимателно, запомняй и най-дребните детайли, може дори да си записваш. Когато се опознаете по-отблизо, постарай се деликатно да попиташ за неговата първа целувка, първа любов и преживявания, свързани с него.

– Първата любов? – попитах отново.

Колкото повече ти разкаже, толкова повече чувства ще вложи в теб. И ти по-добре ще разбереш каква жена точно търси той и какво ще цени в нея. Ако прецениш, че можеш да станеш такава или вече съответстваш на неговите изисквания, тогава може да разкажеш нещичко за себе си, но само това, което ще покаже общото във вашите вкусове и възгледи.

– А ако не ми харесат неговите очаквания?

– Тогава лесно ще го напуснеш, та нали между вас е нямало интимна близост и ти не си свикнала с него.

– Много повече боли, когато се разделяш с мъж, защото си разбрала, че не си подхождате, а вече сте били близки. Не се утешавай с илюзии! По-скоро разбери колкото се може повече до момента, когато решиш, че е време да споделите и леглото.

Да, в никакъв случай не разказвай за свои стари неуспешни романи, любовни приключения и страсти! За колкото повече неща замълчиш, толкова по-голяма възможност ще има той да доизмисли всичко сам и да види в теб жената на своите мечти.

Изворът на женската сила – Лариса Ренар, larisarenar.com/en/

Издателство: Кръгозор, kragozor.com