Той каза – Тя каза, или Любовта и отношенията през погледа на звездите

Почерпихме мъдрост за любовта и взаимоотношенията с другия пол директно от извора на богатите и известните, като нито мъжете, нито жените останаха пас.

Резултатът е приятно и изненадващо романтичен и земен, а и думите на някои от тях действително могат да ни накарат да се замислим над много неща.

Кое е най-сексапилното нещо в другия пол?

Тя казва:
„ Харесвам мъжки дупета. Има нещо много секси в мъже с тесни джинси и леко износена, мръсна тениска” – Анджелина Джоли.

Той казва:
„ Ако питате повечето мъже коя е най-сексапилната част от тялото на една жена, повечето ще ви отговорят така: гърдите, дупето или краката. Истината е, че най-секси нещото в една жена е задната част на коленете й! Особено, ако има малка сладка тръпчинка точно там, която мога да целуна” – Трейси Морган.

Какво искат жените?

Тя казва:
„ Искам мъжът до мен да ме глези като баща ми” – Бионсе.

Той казва:
„ Чувал съм неведнъж, че жените тайно си мечтаят за мъж като баща си. Затова и непрекъснато ходех облечен в костюм в стил 50-те, с вратовръзка и шапка, а любимата ми реплика беше: „Време е да си лягаш” – Конан О’Брайън.

Относно сдобряването

Тя казва:
„ Няма приятни караници. Всеки, който е излизал с мен, ще ви каже, че имам ужасния навик да плача, когато се ядосам много. И не мога да се спра…” – Кийра Найтли.

Той казва:
„ Просто развей бялото знаме. Жените спорят по начини, които за мъжете са ирационални” – Ник Лейчи.

Брачна халка…или не?

Тя казва:

„ Ако си на 35 и неомъжена и това е твоят избор, значи всичко е наред. Не си се омъжила за неподходящия човек все още? Нищо не си пропуснала!” – Дрю Баримор.

Той казва:

„ Не се жени за някого, освен ако не го поглеждаш всяка сутрин с мисълта, че нямаше да можеш да станеш от леглото, ако него/нея го/я нямаше” – Алек Болдуин.

Любов под светлината на прожекторите

Тя казва:
„ Да се влюбиш на снимачната площадка е най-естественото нещо на света. И двамата сте отворени и се намирате в ситуация, където трябва да се сваляте. Лесно е да се отплесне човек…” – Аманда Сейфрид.

Той казва:
„ Първоначално си мислиш: Уау, модел на Victoria’s Secret! А след това забравяш за всичко това и оставаш насаме с истинската личност. Без професионални подробности, защото колкото и да съблазнително да изглеждат, рано или късно си отиват”– Адам Ливайн.

Тя казва:
Да бъдеш актриса, жена и във връзка-не го препоръчвам”– Джесика Алба.

Той казва:
„ Актьори, излизащи с актриси, е висша форма на нарцисизъм” – Джон Кюсак.

Ролята на родителите

Тя казва:
„ Като дете често питах баща ми как с мама са женени от толкова много време. А той ми отговори по следния начин: „Две неща. Трябва да имате едни и същи мечти. Един човек може да си мечтае да се разхожда по улиците на Париж, докато другият-да работи в мина. Второ, никога не сме искали да се разведем по едно и също време” – Гуинет Полтроу.

Той казва:
„ Родителите ми се разведоха, когато бях на 3. Аз определено исках да скъсам тази верига, защото това правят децата: късат веригите на родителите си. Моят доведен баща ми показа какво означава да бъдеш истински мъж и да се държиш като такъв” – Джъстин Тимбърлейк.

Още нещо за любовта

Тя казва:
„ Никога не съм била едно от онези момичета, които си мечтаят за Принца на бял кон. За да ядосам майка ми, често й казвах, че няма да се омъжа и да имам деца, а вместо това ще бъда богата стара мома и ще имам куп сладки момчета-играчки и кученца! ” – Джесика Бийл.

Той казва:
„ Всеки се нуждае от любов. Дори и онези мъже, които ти изглеждат като лоши момчета и разбивачи на сърца. Много често именно жените са тяхната най-голяма слабост. Вижте какво се случи във филма Scarface. Накрая той просто искаше да има семейство с тази жена” – Мастър Пи.

Мис Независима

Тя казва:
„ От 8 до 10 години отсега ми се иска баща ми да се радва на внучета. Искам само и единствено мъж, който ме подкрепя и обича, както всички останали. Никога няма да изоставя кариерата си заради мъж, нито пък бих понесла някой мъж да се разпорежда с живота ми” – Лейди Гага.

Той казва:
„ Мисля, че днешните жени могат да потвърдят, че жените могат да бъдат също толкова хищни, колкото и мъжете” – Мат Деймън.

Кой управлява света?

Тя казва:
„ Казват, че или ще бъдеш лоша майка и добра съпруга и кариеристка; или добра майка и кариеристка, но ще ти куца в отношенията с мъжа ти; или добра майка и съпруга, но няма да имаш никакво кариерно развитие. Иска ми се да изкрещя с пълно гърло, че това са ГЛУПОСТИ! ” – Дженифър Лопез.

Той казва:
„ Жените управляват света. Няма смисъл да се борим срещу това, защото те знаят какво правят. Питайте Адам, Наполеон, Ричард Бъртън и Ричи Самбора, ако искате” – Джон Бон Джоуви.

Влюбването

Тя казва:
„ Става дума за нещо съвсем обикновено, като да има на чие рамо да се облегнеш ” – Бритни Спиърс.

Той казва:
„ Това е много опасно състояние. Вглъбил си се изцяло в едно и всички други важни елементи от живота ти остават на заден план. Действително няма нищо приятно в това. Не знам кой би искал да изпада в състояние, където не може да изкара и един час без компанията на даден човек” – Колин Фърт.

Тя казва:
„ Бях, и все още съм абсолютно влюбена. Това е едно от нещата в живота, които не можеш да категоризираш и да отречеш” – Кейт Бланшет.

Той казва:
„ Това е нещо необяснимо. Влюбването са жестовете, докосванията, усещанията. След като го усетиш веднъж, знаеш, че нищо друго на този свят не може да се сравни с него” – Снуп Дог.

„И заживели дълго и щастливо…”

Тя казва:
„ Когато се окажеш щастливо омъжена, си даваш сметка, че и гадните връзки са помогнали да стигнеш до това състояние в момента” – Джулия Робъртс.

Той казва:
„ Чувствата, на които лепим етикета „любов” като да се чувстваме несигурни или да не ни се яде, действително не са нищо повече от плътски желания. Любовта е нещо повече от его и желание да си легнеш с някой; любовта е там дори и след 20 години” – Саймън Коуел.