Това прави зодията ти незабравима!

Хората често се питат дали притежават някакъв особен магнетизъм, характерен чар, който привлича околните и дълго се помни. Излъчването е нещо много лично, но има и някои общи черти, записани в звездите в момента на вашето раждане. Вижте кои са нещата, които правят вашата зодия незабравима!

Овен

Винаги сте в движение. Обичате тръпката и приключението. Когато хората се замислят кого искат да вземат със себе си, винаги се сещат първо за вас. Енергията ви е неудържима и околните харесват смелостта ви и това, че никога не се отказвате. Гордеете се, че сте „отворена книга“ и това е основната причина почти всички да ви помнят.

Телец

Всеки иска да ви бъде приятел. Вие сте човекът, към когото всички се обръщат, когато имат неприятности. Помагате на близките си всеки път, когато ви помолят за помощ. Споделяте всичко, което имате, дори да не ви помолят. Вие сте много земни и това привлича хората към вас.

Близнаци

Вие сте винаги любопитни. Задавате толкова много въпроси, но сте и толкова умни (макар че никога няма да го изречете на глас). Учите много бързо, но се отегчавате, когато сте в застой. Обичате да обменяте идеи и да водите интелектуални разговори с всички. Вашата интелигентност е нещо, което хората не забравят.

Рак

Чувствителни сте към емоциите и се впечатлявате лесно от всичко. Хората трябва внимателно да подбират думите си, преди да ви съобщят важни новини. Те винаги се движат около вас на пръсти, защото познават и уважават вашата чувствителност. Затова никога няма да забравят да се грижат за крехкото ви сърце.

Лъв

Хората казват, че имате “златно сърце”. Сърцето ви е голямо и винаги готово да обича. Силно вярвате, че в края на краищата любовта побеждава омразата. Не можете да живеете живот, изпълнен с неприязън към другите. Знаете отлично кога да пуснете някого да си отиде. Допускате хората в живота си за толкова време, колкото поискат и след това ги освобождавате.

Дева

Работите много усилено, за да получите това, което искате. Не позволявате на чувствата да ви пречат да постигате целите си. Винаги анализирате внимателно ситуацията, преди да вземете решение, защото не искате да се тревожите след това. Лоялни сте и предпочитате да сте някъде, където ви е комфортно и сигурно. И това е основната причина хората да предпочитат вашата компания.

Везни

Ако приятелите ви гласуват кой е най-милият човек в компанията, най-вероятно вие ще спечелите. Обичате да правите комплименти на другите, особено когато намирате нещо красиво в тях. Вярвате, че светът ще е едно по-добро място, ако хората си казват един на друг по нещо хубаво. Обичате мира и хармонията. Затова хора, които са в конфликт, се обръщат към вас за напътствия.

Скорпион

Вашата свирепа сила е нещо, с което останалите се съобразяват. Никога не се предавате без бой. Имате силна индивидуалност и хората го забелязват, без дори да правите усилие. Щом влезете в стаята, всички усещат присъствието ви. Никой не иска да започва битка с вас, защото знае, че сте предопределени да спечелите.

Стрелец

Възхищавате се на хората, прекарващи живота си в пътуване по света и искате да сте като тях. Не обичате да сте приковани на едно място. Цените свободата си изключително много и се съпротивлявате, когато се опитват да ви я отнемат. Искате да посещавате различни места в търсене на смисъла на живота. Желанието ви да пътувате се подклажда от любопитството ви как работят нещата. Хората дълго ви помнят заради вашата неукротима изследователска страст.

Козирог

Много хора биха ви избрали за капитан на отбора, защото виждат, че сте отговорен. Вие сте роден лидер и искрено обичате да помагате на другите. Желаете най-доброто за тези, на които държите и искате да се уверите, че ще успеят в живота. Отвън може да изглеждате твърд, но отвътре сърцето ви е меко и грижовно към хората, които вярват във вас.

Водолей

Искате истината и нищо друго, освен истината. Честни сте по отношение на начина, по който се чувствате. Не обичате да премълчавате нещата. Казвате на другите това, което мислите, защото смятате, че заслужават да чуят истината. Хората ви считат за смели, защото се борите за справедливост през цялото време.

Риби

Вие сте артистична натура. Хората се обръщат към вас за творческо вдъхновение. Обичате да помагате на другите, без да очаквате нищо в замяна. Разбирате емоциите на околните и усещате как се чувстват. Всички искат да ви бъдат приятели, защото знаят, че няма да ги съдите, а ще им простите.

Източник: iWoman.bg