Великото търпение – зодия Овен

Те не случайно оглавяват зодиака. Просто им отива да бъдат първи. Не знаем дали като Козирога, заради рогата или по някаква друга причина, но те умеят да печелят битки, да бъдат винаги малко напред, без да използват подмолни номера. Изключително последователни и търпеливи. Родени да бъдат първи.

Търпение

Може би една от най-важите и добре изявените черти, която се забелязва при почти 99% от представителите на тази зодия е търпението. Да изкара един Овен от кожата, може само друг Овен, или евентуално Козирог. Тяхната вродена дипломатичност не им позволява да показват емоциите си пред публика. Те са сдържани и много позитивно настроени.

Упоритост

Не може да им се отрече, че желанието им за победа е огромно, но те не са въздух под налягане. Те се трудят упорито и последователно, докато не получат това, което искат.

Амбициозни

Няма Овен, който е без ясна цел за бъдещето си и тя определено не е да бъде продавач на семки на някой панаир. Овните винаги имат сериозни амбиции за успех.

Стриктни

Овните работят много добре по план. Ако на един Овен му кажеш: „Купи 10 ябълки“ и му дадеш 6 лв., а на касата се окаже, че ябълките струват 6.30, той никога няма да върне една ябълка, просто ще намери начин да успее да плати и 10-те и да ги донесе, както е обещал.

Верни

Овните не са от хората, които ще хукнат да изневеряват на половинката си или пък ще предаде приятел. Те са изключително верни и праволинейни, както вече май споменахме.

Късметлии

Отредено им е първо място в зодиака и вероятно затова, когато са раздавани позитивите са си грабнали доста от торбата с късмета. Те разбира се биха казали, че всичко се дължи на труда им, но не е точно така…

Честни

Това вероятно се подразбира от всичко, което вече стана ясно. Те са твърде първосигнални и праволинейни и това не им позволява да лъжат и мамят.

Дружелюбни

Винаги приемат хората с отворени обятия. Те никога нямат задни мисли и вярват в честността на хората.

Оптимисти

Те са от хората, за които чашата е полупълна. Опитват се да намерят позитивното дори и в най-критичните мигове и това им помага винаги да успяват.

Добри ръководители

И като съберем всичко, което изброихме по-горе какво се получава – идеалният ръководител, стриктен, честен, упорит, дружелюбен, амбициозен, лоялен и голям късметлия. Кой не би го последвал?

Източник: https://glamgirls.bg