Всъщност влюбването е мост между две души…

Влюбването е може би най-красивото проявление на гравитацията. То е съвършеното изразно средство на любовта и в плътното измерение, в което живеем, вълшебен шепот от вечността. Всъщност влюбването е мост между две души, обещали си преди въплъщението да си помогнат в процеса на еволюцията си, работейки заедно по определени теми, като темите могат да бъдат стотици. А принципите, по които се работи в процеса на взаимодействието, да ни помогнат да разберем значението на собственото си присъствие в света на материята и формите.

На прошката, на свързаността между всички и всичко, на приемането, на неосъждането, на ненавреждането… Какъв ще бъде резултатът от влюбването зависи от много неща. То може да прерасне в красива и балансирана връзка, но при условие, че душите са сключили договор за подобно проявление. Може да вдъхнови творческия потенциал на личността за сътворяването на шедьоври в областта на изкуството, особено ако влюбването носи драмата на несподелената или на невъзможната любов.

Също така може да отвори кутията на Пандора и да ни покаже дълбоките мрачни ъгли на неосъзната ни сянка, поради интензивната светлина, която се влива в съществото ни по време на тази фаза. Влюбването е енергиен катализатор, чрез който действа съзидателната сила на любовта. Дали тя ще бъде използвана в посока съзидание или разрушение зависи от опитността на душата и от способността на личността да чува посланията ѝ.

Какъвто и да е резултатът от него, той е свързан с еволюция. Изключително често хората се заблуждават, че състоянието на влюбеност може да трае непрекъснато. Това до голяма степен е причина да мислим, че ако влюбеността намали своя интензитет, което на практика е жизнено необходимо, за да останем живи, любовта изчезва. Човешкото тяло все още не е в състояние да издържи на високите честоти на влюбеността, които са познати на всички в първите три месеца от свързването. Те се дължат на енергийната искра, която се възпламенява при срещата на две души, решили в конкретното прераждане да работят по определени теми или да разрешат въпроси, отлагани живот след живот, която дава заряд и на двамата да последват предварително планирания сценарий на взаимоотношенията си.

След това езерото се успокоява, за да даде шанс на личността да разбере какво точно и се случва и каква еволюционна работа има да върши в конкретния случай. Поради тази причина много индивиди търсят непрекъснато влюбеността, за да инжектират усещането за пеперуди в стомаха ежедневно, пристрастявайки се към високата божествена вибрация на влюбването, влизайки от връзка във връзка.

И това е опитност разбира се, свързана с огромен разход на жизнена сила. А всъщност влюбеността е само една врата, красива божествена арка, през която трябва да преминем, за да открием, че ако имаме мъдростта и доверие във вселената, бихме могли да изградим щастлива и удовлетворяваща връзка. Връзка, която да ни обогати с безброй преживявания, чрез които участниците в нея да израстват, помагайки си в еволюцията на душите си и оглеждайки се един в друг чрез очите на Любовта.

Автор: Милка Кьосева