Законите на успеха от знаменития психолог Ранди Гейдж

Законите на успеха от знаменития психолог Ранди Гейдж | Диана

1. Закон за пустотата. Ако имате нужда от нови обувки, изхвърлете старите. Ако имате нужда от нови дрехи, почистете гардероба си. Трябва доброволно да се  разделяте с вашите стереотипи.

2. Закон за циркулацията. Бъдете готови да пуснете нещо, което притежавате, за да получите нещо, което желаете.

3. Закон за въображението. Първо трябва да видите просперитета във въображението си. Направете описание на вашия идеален ден и не го показвайте на никой, освен на човек, на когото имате доверие. Пазете това описание някъде много близо до себе си, и в свободното си време го препрочитайте.

4. Закон за творчеството. Човек може да постигне благоденствие чрез енергията на своето мислене, интуиция и въображение.

5. Законът за възмездието и получаванетo. Ако  дадете  нещо, то се връща десетократно. Когато получавате блага е много важно да ги споделяте с другите. Ако имате подарък, а вие не го използвате, това е  обида за  Божествената същност. Вие трябва да се радвате  на подаръците и да ги споделяте с други хора. Ако правите това, ще привлечете още по-голямо богатство в живота си.

6. Закон за десятъка. Вселената винаги взема своя десятък. Това е просто правото на благодарност за източника на подкрепа – 10% от всичко, което имате. Никога не знаете как вашия  десятък ще се върне обратно към вас. Парите са обичайно  явление. Но той също така може да дойде под формата на помирение с някой, с  нови  приятелски отношения,  под формата на изцеление и т.н.

7. Законът за прошката. Ако не можете да простите на хората, няма да можете да получите своето богатство. Ако душата ви е изпълнена с омраза, любовта не може да намери място в нея. Трябва да се отървете от негативните чувства, които ви изяждат и не ви дават спокойствие.