Защо все разни льольовци ми се лепят? Повече за женската енергия

От гледна точка на половете, ние се делим на мъже и жени. Само че, във всеки индивид е заложено едновременно мъжко и женско начало ( ИН-ЯН ). Обикновено те съществуват в някакъв баланс. Всеки един от нас притежава както мъжка, така и женска енергия притежава , независимо дали от пола си. И от тази гледна точка, ние се делим не само на два пола, а и на четири типа.

Именно – жени с повече мъжка енергия, жени с преобладаваща женска такава, както и мъже, които са типични мъжкари и женчовци. Сред жените е популярно последните да имат квалификации като „льольо”, мамино синче, някой, дето са му заврени и двете ръце да не казвам къде и какво ли още не, стигайки до гей. Тук искам категорично да отбележа, че аз лично имам толерантно отношение към „рaзличните”.

Смятам, че е правилно да приемаме хората такива, каквито са и да не ги съдим. Ако в тялото на един мъж женската енергия е в повече, то той естествено е мил, внимателен и нежен, така му идва от вътре и не се преструва, просто природата си го е сложила такъв.

Напоследък все повече и повече жени ме питат : „Къде изчезнаха типичните мъже?” „Останаха ли истински мъжкари?” „Няма ли да срещна някой мачо?” или „Защо все разни льольовци ми се лепят?” – докато не са влезли във връзки ; или „Аз майка ли съм му, или съм му жена ?” – когато вече са обвързани.

И ето според мен ПРИЧИНИТЕ:

На ПЪРВО място се налага лееееекичко да „пообвиним” ЕПОХАТА на Водолея за това. Тя поставя абсолютно всичко в позицията „up side down” (с краката нагоре). Като започнем от външен вид – жените да са с развити рамене, да тренират и да имат бицепси на културисти. Да бъдат харесвани момичета, обути в тесни джинси и с дупенца тип „детско барабанче”.

Мъжете пък, да имат гърбове наподобяващи автобусните билетчета и широки ханшове. Като преминем после през това всичко да е унисекс. И накрая стигнем до там, жените да са със желязна психика, да изучават мъжки дисциплини, да работят и да се доказват, да изземват отговорни ръководни постове, а мъжете да си бъдат в къщи „домакини”.

ВСИЧКО ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА ЕСТЕСТВЕНАТА НИ ПРИРОДА, ХОРА!

Вижте всеизвестният еталон за красота от времената, когато светът не е бил така объркан – Афродита. Тяло – тип амфора. Изключително женствени очертания! Или пък Аполон – атлетична фигура, смайваща с пропорции и размери и до днес!

И като казах Афродита, точно на нейният остров срещнах мъж със смесен произход: майка – местна и баща – египтянин. Той самият – собственик на едно круизно корабче „Жълтата подводница” (вижте снимката!) Този човек ми разказа интересна история за арабите бедуини. Та значи, те си купуват жените с камили. И колкото по-пухкавка е жената, толкова повече камили струва.

Но има и друго – ако е умна (не дай си Боже!) тогава женихът има право да я върне на баща й. Рекламация! Само дето не ми стана много ясно какво се случва с камилите при това положение – изгарят като капаро ли, или му ги връщат на нещастния човечец? Ей, не е работа това – умна да ти е жената според тях!

И така се позамислих аз – цивилизацията до къде ни е довела? Та нали естествената природа на жената е тя да бъде муза! Мъжка работа е това да се гради в материята. Мъжете са тези, които са родени да са смели, силни. Родени, за да строят мостове, самолети, фериботи, къщи и коли, небостъргачи, космически кораби…… От как свят светува, се повтарят случаите, когато един мъж в името на любовта си към една жена е бил склонен да й построи дворец.

И понеже търся аз КЪДЕ Е ГРЕШКАТА, то като ВТОРА причина задължитело смятам за редно да „обвиним” ПАНТАЛОНА. Не съм откачила – точно панталона! Плюс еманципацията. Или може би директно Пол Поаре – френски дизайнер, първият, който повлиян от Шехерезада изработил панталони в ориенталски стил, предназначени за жени. Или пък Коко Шанел – визирам нейната смелост да наложи категорично панталона в модата като женско облекло, макар окончателно да е бил приет като такъв в 1970-та.

ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА – имало ли е репродуктивни проблеми в такъв размер по времето, когато жените са носели само и единствено дълги рокли и поли? Имало ли е толкова раздели и разводи?

И КОЙ Е ОРГАНЪТ, който ни прави 100 процентови жени и майки? База на съзидание, съд, в който се натрупва женската енергия, връзката ни с Майката Земя – матката може да бъде наречена как ли още не. Аз бих я нарекла не само съд, а СВЕЩЕН СЪД. И ние сме устроени така, че „пълним” свещения си съд само с енергия, която черпим отдолу, тоест със земната енергия.

Тя символизира раждането, изобилието, всичките материални блага. Мъжете нямат матки, те захранват себе си с енергията, която идва от горе, от Космоса. А да сте видели нещо да расте от горе? В същото време, както вече стана реч, тяхна работа е да градят в материята, да бъдат съзидателни. И за да могат успешно да свършат точно тази своя мисия, мъжете имат нужда от жени, които са успели да съберат достатъчно енергия в „свещения си съд”. И после, тези жени с много любов да им я подарят.

Това е правилният и естествен ред. Който, в резултат на информационното и електромагнитно задръстване на ефира, вече ние хората доста трудно разпознаваме. Блокирани са сензорите ни. А може би пък някой има интерес да е така?

Навярно сте забелязали, че има мъже, които изключително успешно се справят с всичко в материята. Наричаме тези мъже – успели. Направило ли ви е впечатление, обаче, как те рядко са моногамни. Полигамията е заложена в мъжката природа. И точно по тази причина – от колкото повече „съда” енергия събере мъжа, толкова повече ще успее да съгради в материята. Същото правило не важи за жената – на колкото повече мъже раздаде събраното, толкова по-зле ще се организира живота й в годините напред.

Когато жената ходи обута в панталон (колкото по-впит, толкова по-зле!), тя блокира точно този енергиен канал, който захранва „свещенният й съд”. Притискат се органите й, разположени в малкия таз, възпрепятства се правилното кръвообръщение там. И после, защо не можели сега да забременяват по естествен път както едно време?!

Когато ходи с много къса пола пък, рискува долните й чакри да влязат в дисбаланс поради всякакви похотливи погледи и така отново да няма с какво да напълни своя съд. Неслучайно някога жените са ходели с дълги рокли и поли, долната част на които при ходене се поклаща и усуква около краката. Носенето на такава дреха образува торсионни полета, които привличат земната енергия. И повярвайте, няма по-добър начин свещеният съд да се напълни до горе!

ИЗПЪЛНЕНАТА С ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ ЖЕНА е винаги предпочитана, интересна и желана партньорка в очите на ИСТИНСКИЯ МЪЖ.

А при тази, на която липсва – логично ще отиде льольото! ИН-ЯН, нали трябва да се изравни баланса в двойката! Познавате вероятно момичета, жени, които все тичат, носят едни такива тежки чанти на ръка от супера. Ако ги питате нещо, скоропоговорката им е такава, че едва ли ще разберете какво точно искат да ви кажат, а може и да не ви обърнат внимание, защото им губите времето. Вечно някой им пречи на пътя когато карат : „Айде, беееее, зелено! Ти ше минеш ли, днес ?” Или вървят с походка на кавалерист.

Изключено е да ги видите облечени (по-точно обути) в нещо, различно от джинси, много често напъхани в чизми. Друг, много характерен белег на жените, които са развили мъжката енергия е късо подстриганата, по войнишки коса. Или ако е по-дълга, обикновено е спусната или е вързана на конска опашка. Но най-най-важен белег и запазена марка си остава бързото темпо.

Те вечно бързат за някъде, защото: „Хайде, няма време! Купонът тече!” Аз, обаче, нека спомена народните мъдрости : „Който бърза, бавно стига!” Както и моите наблюдения: „Бързаме, бързаме и за къде ли? За гробищата, вероятно, обаче – преждевременно!”

И на финал, нека се върна на заглавния въпрос. Естествено е льольото да отиде при онази жена, която е развила в по-голяма степен мъжката енергия, ама тя пък, нека се стресне малко и да поработи върху себе си и да развивие женската! Възможно е мъжката да й е в повече с раждането, нали всеки един от нас НЕ идва на тоя свят като чисто бял лист хартия.

А и нали се раждаме, за да осъзнаваме, да работим върху себе си, да еволюираме…

Написах специално за вас!
С обич, КРЕЯ

Източник: http://www.virage-journal.com